817x68-cat

Exposicions

Cinquena edició de la Quinzena Artística

Cinquena edició de la Quinzena Artística
bonart sant carles de la ràpita - 13/09/12
La secció cultural de l’associació socio-cultural Tornai, SCRAC (Sant Carles de la Ràpita Art Contemporani), inaugurarà la Quinzena Artística 2012 el 15 de setembre, a les 19 h al Casal Cultural el Maset de Sant Carles de la Ràpita. La Quinzena Artística es prolongarà fins el 30 de setembre, i en ella s’hi podrà gaudir de múltiples exposicions de diverses temàtiques i estils, per part d’autors majoritàriament locals i del territori, però també de diversos punts del país i del planeta. Comptant la present edició s’hauran presentat en les cinc Quinzenes Artístiques, 134 exposicions individuals i 8 de col·lectives en les que hauran participat un total de 256 autors.

En aquesta cinquena edició, la Quinzena Artística constarà de 26 exposicions repartides per bars, restaurants, botigues i edificis municipals, que poden ser trobades amb facilitat gràcies al mapa que l’organització edita, com cada any, i en el que també es pot veure una mostra de cada una de les exposicions. Aquests mapes es poden trobar en les diferents exposicions, així com en l'Oficina de turisme, l’Ajuntament i el Casal cultural el Maset.

El punt central d’aquestes exposicions serà el Casal Cultural el Maset on s’ubicaran les exposicions d’artistes invitats, i on tindrà lloc l’acte d’inauguració el 15 de setembre a les 19 h, acte que estarà amenitzat per Dh Agency & Company,  la música de Fibla DJ, projecció de curtmetratges i vídeo art i, com a novetat, el taller interactiu sobre  l’art de treballar amb fusta anomenat Art al carrer, que s’iniciarà a les 18h, per part del participant Xavier Baixauli, autor d’una de les exposicions individuals de la Quinzena Artística  d’enguany.

Pel que fa a les exposicions invitades, l’associació comptarà amb tres exposicions: Taisho, fotografies panoràmiques del fotògraf barceloní Dídac Cortina, que mostren una visió intimista i fora de l’habitual sobre la megalòpolis de Tokyo. Pomacea bridges II, escultures de l’escultor i arquitecte de Donosti Ekain Olaizola, el qual repeteix per segon any consecutiu en el mateix emplaçament. I l’exposició del col·lectiu The Art to React (l’art de reaccionar) dels artistes Javier de Juan-Creix  (Cadaqués), Josu Sein (Donosti), Manel Capell (La Ràpita), Paco Puentes (Sevilla), Manuel L.Acosta (Maçanet de la Selva), Daniel Zerbst (Cadaqués) ,Conrado Maletah  (Israel), Santiago Calero (Equador), Nuria Bolivar (Vall del Montseny), Axel Rodriguez (Cuba), Carlos Mariano (Barcelona), Enric Macià (Barcelona).
Visites Palau Moja_180x180180x180CAT

Et poden
Interessar
...