BannerFCC_Bonart

Exposicions

Nova etapa de la galeria Anquin's

Nova etapa de la galeria Anquin\'s
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Nial nou-180x178
bonart - reus - 28/09/12
Amb la celebració del 40 aniversari, la galeria Anquin’s finalitza un període marcat per  la qualitat i la professionalitat en la seva tasca. Enguany Anquin's inicia una nova etapa amb la intenció de continuar  essent un referent cultural a la nostra ciutat, i amb l’ànim d’ampliar els horitzons de la galeria exportant les obres dels nostres artistes arreu d’Europa. Anquin’s es trasllada, aquest mateix mes de setembre, al Carrer Campoamor, núm 2 de Reus, on ara es troba l’espai ARTLOFT. Un indret actual i versàtil on seguirem amb el calendari anual d’exposicions monogràfiques i  col·lectives, adaptades al nou espai  expositiu i  amb una línea artística que serà de fusió entre les propostes d’Anquin’s i d’Artloft, i on de manera permanent es podrà accedir a gran quantitat d’obres dels seus artistes. La temporada comença amb l'exposició de Didier Lourenço que s'inaugura el 28 de setembre i es podrà visitar fins al 3 de novembre.

"Ens proposem intensificar la participació en  Fires Internacionals,  millorar la divulgació de la  nostra pàgina web i produir més exposicions en altres espais culturals. D’altra banda, la galeria també oferirà serveis fets a mida com ara la taxació d’obres d’art, l’assessorament en  adquisicions i en encàrrecs personalitzats per a regals d’empresa i a particulars", declaren el responsables de la galeria.

 
 

El dia 28 de setembre inaugurarem la primera exposició de la temporada presentant les obres de Didier Lourenço, un dels nostres artistes més internacionals que recentment ha exposat a Hong Kong, amb un gran èxit.

 

 

 

 

Et poden
Interessar
...