BannerFCC_Bonart
Joanpere Massana inaugura a Itàlia, Holanda i Alemanya

Exposicions

Joanpere Massana inaugura a Itàlia, Holanda i Alemanya

bonart lleida - 08/10/12
La-Galeria-201602-recursBanner_180x180
El proper 18 d’octubre, Joanpere Massana inaugurarà la que será la novena exposició individual a Itàlia. Sota el títol Il libro dell’aria presentarà en la recent inaugurada galeria milanesa : Costantini Art Gallery  (que surt de la unió dels galeristes Donatella Rocca, Stefano Costantini i la crítica d’art Emmanuela Pitti ) obres de gran format d’aquesta nova sèrie.

Per l’ocasió la editorial Skira editarà un llibre que recull més de seixanta imatges de l’obra de Massana en aquesta nova sèrie. Aquest ha estat escrit pel crític italià Stefano Castelli i el crític català Arnau Puig, i serà distribuït per les principals llibreries i museus de tot el món. Se’n faran dues edicions : Anglès-italià i anglès–espanyol.? El projecte compta amb l’esponsorització privada de Alfa Wassermann, Associati, Clomar Zizzo e y amb el patrocini de la Provinzia de Lombardia, Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i l’ Instituto Cervantes de Milano.

Amb la mateixa galeria, durant el mes de gener de 2013, Joanpere Massana té previst participar per tercera vegada a Arte Fiera ( Fiera d’Arte Moderna e Contemporanea de Bologna ), una de les més prestigioses en el àmbit europeu.? ?La nova sèrie proposa un plantejament més dinàmic i enèrgic que el plantejat en Il libro dell’acqua (El llibre de l’aigua). Les obres, gairebé totes elles de grans formats treballades amb polpa de paper i que suggereixen un plantejament amb molt més cromatisme que anteriorment: fons ocres i sienes combinats amb unes iconografies amb una escala superior a les anteriors flueixen en les teles en un dinamisme constant, dialogant amb els micro i macrocosmos  als que ens té acostumats l’artista.

L’artista lleidatà exposarà per primera vegada a Holanda, precisament una setmana després que inauguri a Milà, concretament en la ciutat de Arnhem, en la galeria Alicia Winters Gallery, que ha seleccionat per l’ocasió obres de les dos sèries recents del autor de Ponts : Il libro dell’acqua i Il libro dell’aria. La galeria ha apostat fort per l’artista català, i el portarà durant el 2013 a distintes fires europees que té pensada participar.

La galeria 100 Kubik Gallery de Colonia després de presentar l’obra de Joanpere Massana aquest any presentarà durant el mes de novembre obres d’aquest artista, concretament a la Fira d’Art Contemporani d’ Hamburg (Affordable Art Fair), i té previst presentar la seva obra en diferents fires d’àmbit europeu durant el 2013.

A la imatge, detall de "Cries the flower".

Et poden
Interessar
...