Expo Josep Coll 2022 baner
White Summer: color, creativitat, solidaritat i bona música

Notícies

White Summer: color, creativitat, solidaritat i bona música

bonart pals - 06/08/19
Baner_Viladot_Bonart_360x356thumbnail_arranzbravo. general 04-2014
Aquest any 2019, i amb el lema Oh My Light, Oh My Night, el punt de trobada estival indispensable de la Costa Brava, el White Summer, ha reforçat la seva proposta cultural amb un cartell de concerts nocturns amb noms rellevants del panorama musical independent. Així doncs, aquesta cita ineludible adapta la seva estratègia tot potenciant l’agenda musical, l’oferta gastronòmica i les activacions artístiques i les programa seguint dos conceptes diferenciats: White Summer de dia, destinat especialment a les famílies i en funcionament des de les sis de la tarda, i White Summer de nit, pensat perquè els visitants s’hi quedin a sopar i a gaudir de l’ambient fins que s’acabi l’última cançó a la una de la matinada.

Aquesta setmana, tots els assistents a la vuitena edició al festival multiformat de la Costa Brava podran gaudir d’una gran varietat d’activitats com la festa Holy de la mà de adolescents.cat (dimarts 6 d'agost a les 19h), la conferència sobre creativitat de la Bibiana Ballbé (dimarts 6 a les 19.30h), o el concert de la catalana Pavvla que presentarà el seu segon disc el dijous 8 a les 22.30h a l’escenari principal.

White Summer 2019 també compta amb els microescenaris d’Estrella Damm, on tindran lloc concerts acústics protagonitzats per prop de cinquanta cantautors i duos emergents. La música no només tindrà presència destacada després, sinó també abans de caure la nit. Tres bars conceptuals diferents acolliran experiències sonores, amb tres sets (18h, 20.30h i 22h) cada dia de la mà de col·lectius i segells reconeguts com Glove Party, Gozalow, Rebelmadiaq Sound System, Ceremonia i Phun Music faran ballar als assistents abans que comencin els concerts i un cop aquests hagin acabat.

I tot això sense oblidar que cada dia a partir de les sis de la tarda, amb l’obertura del recinte, els visitants podran recórrer una exposició d'art contemporani comissariada per Tatiana Blanqué que també comptarà amb peces de les sales Nonell de Barcelona i Jorge Alcolea de Madrid, atendre un concert en família o perdre's per múltiples espais per gaudir dels 80 espectacles artístics familiars, teatrals i de dansa que aterraran a White Summer durant els dies de festival. A més a més d’una increïble oferta gastronòmica i l’espai Playground, impulsat en col·laboració amb “la Caixa”, donarà la benvinguda no només als més petits sinó també a tots aquells que s'atreveixin a deixar sortir el nen que porten dins.

El dia 11 d’agost de 2019, i per tercer any consecutiu, White Summer commemorarà el Dia de la Solidaritat destinant un euro de cada entrada venuda a l’associació El Trampolí, dedicada a l’atenció de persones amb discapacitat psíquica des de la seva seu a La Bisbal d’Empordà. Aquesta jornada especial s’organitzarà una vegada més amb la col·laboració de “la Caixa”.

A la imatge, White Summer 2018.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat