FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"El factor grotesc" al Museu Picasso Màlaga

bonart màlaga - 10/10/12
Eude, genericthumbnail_BANNER BONART (2)
El Museu Picasso Màlaga ultima la seva gran exposició de l'any, El factor grotesc, que reunirà per primera vegada a 74 artistes dels últims cinc-cents anys incloent obres de Leonardo da Vinci, Pablo Picasso, William Hogarth, Max Ernst, René Magritte, Francis Bacon, Louise Bourgeois, Antonio Saura o Cindy Sherman. La inauguració està prevista per al proper dilluns 22 d'octubre i romandrà en la pinacoteca fins al mes de febrer del 2013.

Des dels seus inicis, el cinema incloc el grotesc (el burlesc) en la seva manera modern d'explicar històries: Georges Méliès, Buster Keaton o Luis Buñuel van participar d'aquesta mentalitat. Com a homenatge al cinema, el Museu Picasso Màlaga ha utilitzat de manera insòlit el llenguatge cinematogràfic per donar a conèixer aquesta exposició, presentant la mostra com si es tractés d'una nou film.

Per això ha apostat per una acció pionera produint un audiovisual a manera de tràiler de pel·lícula de misteri, que ha estat dirigit pel malagueny Antonio Meliveo, que també ha compost la banda sonora. Antonio Meliveo és músic, compositor i productor artístic amb una llarga trajectòria en teatre, cinema i TV. Meliveo és membre de l'European Film Academy, l'Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques d'Espanya, l'Acadèmia de les Arts i Ciències de la Música, i la Societat General d'Autors i Editors. El tràiler del factor grotesc s'exhibirà en sales de cinemes durant la segona quinzena del mes d'octubre. Amb una durada d'un minut, s'ha editat també una versió de 30".

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021