818x68-Bonart-IA

Exposicions

"El factor grotesc" al Museu Picasso Màlaga

\
bonart màlaga - 10/10/12
El Museu Picasso Màlaga ultima la seva gran exposició de l'any, El factor grotesc, que reunirà per primera vegada a 74 artistes dels últims cinc-cents anys incloent obres de Leonardo da Vinci, Pablo Picasso, William Hogarth, Max Ernst, René Magritte, Francis Bacon, Louise Bourgeois, Antonio Saura o Cindy Sherman. La inauguració està prevista per al proper dilluns 22 d'octubre i romandrà en la pinacoteca fins al mes de febrer del 2013.

Des dels seus inicis, el cinema incloc el grotesc (el burlesc) en la seva manera modern d'explicar històries: Georges Méliès, Buster Keaton o Luis Buñuel van participar d'aquesta mentalitat. Com a homenatge al cinema, el Museu Picasso Màlaga ha utilitzat de manera insòlit el llenguatge cinematogràfic per donar a conèixer aquesta exposició, presentant la mostra com si es tractés d'una nou film.

Per això ha apostat per una acció pionera produint un audiovisual a manera de tràiler de pel·lícula de misteri, que ha estat dirigit pel malagueny Antonio Meliveo, que també ha compost la banda sonora. Antonio Meliveo és músic, compositor i productor artístic amb una llarga trajectòria en teatre, cinema i TV. Meliveo és membre de l'European Film Academy, l'Acadèmia de les Arts i Ciències Cinematogràfiques d'Espanya, l'Acadèmia de les Arts i Ciències de la Música, i la Societat General d'Autors i Editors. El tràiler del factor grotesc s'exhibirà en sales de cinemes durant la segona quinzena del mes d'octubre. Amb una durada d'un minut, s'ha editat també una versió de 30".

 
4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29novBonart_banner-180x180_FONS-AVUI (3)

Et poden
Interessar
...