banner-elscatala-817x88px
Marcos Tamargo en un taller de pintura infantil

Notícies

Marcos Tamargo en un taller de pintura infantil

bonart oviedo - 12/10/12
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Resonancias-180x180px_v1-cat
Marcos Tamargo, el pintor gijonés exposarà una obra personal intervinguda per nens de 2 a 11 anys en el Taller de Pintura Infantil realitzat en el Meliá Hotel de la Reconquesta. Les obres de Tamargo compartides amb els alumnes del taller podran contemplar-se a la sala Van Dyck a partir del dia 27 d'octubre.

Gairebé mig centenar de nens de 2 a 11 anys van participar en el Taller de Pintura Infantil impartit per Marcos Tamargo en el Meliá Hotel de la Reconquesta, un dels actes principals de l'exposició en la qual el gijonés mostra els seus Quadres Temporals dels retrats dels guardonats amb els Premis Príncep d'Astúries 2012. El pintor gijonés va compartir amb els petits més de dues hores mostrant-los la seva tècnica i compartint el seu art amb ells.

Els participants en el taller van intervenir l'obra Boira en la costa, un quadre temporal de 116x114 cm., realitzat amb tècnica mixta sobre llenç. El resultat de l'aportació dels alumnes a l'obra del pintor podrà veure's el proper dia 18 a l'hotel Reconquesta, serà posteriorment exposat a Gijón i traslladat després de la seva mostra a Astúries a l'estudi de Tamargo a Nova York, per a futures exhibicions.

Et poden
Interessar
...

817x68