FCC-Segell-banner4
\

Exposicions

"Claes Oldenburg. Els anys seixanta" al Guggenheim de Bilbao

bonart bilbao - 29/10/12
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
El Guggenheim de Bilbao exposa del 30 d’octubre del 2012 al 17 de febrer del 2013 Claes Oldenburg. Els anys seixanta. La mostra organitzada conjuntament per MUMOK Vienna i el Museu Guggenheim Bilbao, constitueix l’exposició més àmplia dedicada fins avui a la feina innovador i emblemàtic realitzat en els anys seixanta per Claes Oldenburg, figura fonamental de la història de l'art.

Amb els seus iròniques i profundes representacions d'objectes quotidians, Oldenburg s'erigeix com un dels pares de l'art pop, la performance i l'art de la instal·lació. A més, els seus projectes a gran escala realitzats amb Cossje van Bruggen, gegantins monuments d'objectes de consum ubicats en grans ciutats de tot el món, han exercit una gran influència en l'art realitzat per espais públics.

L'exposició ofereix una visió única dels enginyosos processos de pensament de l'artista i compta amb treballs mai abans exposats o que només s'han exhibit en escasses ocasions, acompanyats de dibuixos, pel·lícules i fotografies realitzats pel propi artista, donant especial rellevància a un els temes fonamentals del seu treball: l'objecte com a mercaderia, que, a través de contínues metamorfosi, es converteix en transmissor de cultura i símbol de les obsessions del món capitalista.

A la imatge Claes Oldenburg Tarta en el suelo (Floor Cake), 1962

Et poden
Interessar
...

thumbnail_Xarxes_Olga_Andrino_Banner_1