Visites Palau Moja_1280x150

Notícies

Patti Smith & The Band a Porta Ferrada

Patti Smith & The Band a Porta Ferrada
bonart sant feliu de guíxols - 10/08/19
La 57a edició del Festival de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols va comptar amb la magnífica actuació de Patti Smith, considerada la padrina i poetessa del punk.
Patti Smith, que es considera una gran admiradora de Roberto Bolaño, va oferir un espectacular concert a tots els assistents que van vibrar amb la seva actuació. Durant aquesta setmana també es van dur a terme els concerts de Luz Casal, Tomatito & José Mercé, i els seus respectius taloners.
Els pròxims concerts que hi han programats són els de New Order, Manuel Carrasco, Amaia, Beret, Melendi, Joan Colomo, The Human League, Joan Dausà i Marea.
Cal recordar que el Festival de la Porta Ferrada va néixer el 1958 a Sant Feliu de Guíxols i s'ha convertit en el festival d'estiu amb més tradició d'Espanya. És un festival únic a la Costa Brava per la seva proposta oberta a totes les disciplines artístiques, y compta amb la participació de noms consolidats i talents emergents de l'escena internacional i nacional. L'organització del Festival va a càrrec de TheProject de Barcelona, que és considerada una de les principals promotores de concerts del país.
180x180-cat4_11_BonartCultural_180x180px_OK_29nov

Et poden
Interessar
...