FCC-Segell-banner4
Els últimos 50 dies del Museu de Joguets

Notícies

Els últimos 50 dies del Museu de Joguets

bonart verdú - 15/11/12
BONART_BANNER-POSTECTURA-180X180Impremta Pages - banner-180x178
Un calendari del compte enrere, animació, karaoke de la cançó L'Ska de l'home pilota, maquillatge, visita guiada a l'exposició temporal i un taller infantil seran les activitats amb què el Museu de Joguets de Verdú inicia el compte enrere aquest dissabte dia 17 de novembre, abans del canvi que el convertirà en un museu d’art modern i contemporani. Tots els dissabtes al matí a partir del proper dia 24 es realitzaran tallers de tast de productes de la botiga, i a les tardes tallers infantils a l'Espai Juguem! El dissabte 22 i el 29 de desembre es farà un taller de pintura i un recital de poesia juganera.

El diumenge dia 25 de novembre s’obriran els llums de Nadal i a partir d'aquell dia tothom que ho vulgui podrà deixar un desig a l'arbre que tindrem al vestíbul. El diumenge següent, el dia 2 de desembre, arribarà el tió del Museu i se li donarà la benvinguda amb música i animació. El tio del Museu es farà cagar el dissabte dia 15 de desembre a la tarda.

El diumenge dia 30 al matí se celebrarà La Festa dels Joguets i dels Autòmats, amb esmorzar, un concert, jocs i moltes sorpreses. La setmana del 2 al 5 de gener seran els darrers dies per visitar el Museu de Joguets de Verdú. Posteriorment, s’iniciaran els canvis programats perquè el nou museu d’art s’inauguri a la tardor de 2013.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021