banner-1280x150-gene

Notícies

Una exposició amb obra original i inèdita clou l'any Pilarín a l'Hotel Guitart Monterrey

Una exposició amb obra original i inèdita clou l\'any Pilarín a l\'Hotel Guitart Monterrey
bonart lloret de mar - 30/11/12

La il·lustradora Pilarín Bayés clou els actes de l'Any Pilarín amb una exposició oberta al públic amb obra original, i alguna d'inèdita, a l'Hotel Guitart Monterrey de Lloret de Mar. L'Hotel, que també ha volgut homenatjar a la il·lustradora, li ha dedicat dues suites amb vinils decoratius de Pinotxo i la Caputxeta.

La mostra, que és de caràcter comercial i s'exposa a la sala Lloret de Mar, disposa d'un total de 22 treballs elaborats amb diferents tècniques entre els que hi destaca un autoretrat de 210x210 cm i que s'ha realitzat amb acrílic sobre taula. “No tinc paraules. Em sento tan reconeguda; potser més del que em mereixo”, ha manifestat Pilarín Bayés durant la presentació de les suites i l'exposició.

Part de l'obra exposada correspon als dos llibres que Pilarín Bayés ha il·lustrat sobre Lloret de Mar amb l'escriptora de contes infantils, Cristina Cabañas, que són Petita Història de Lloret de Mar i El lloret de l'indià. Dos llibres als que s'hi ha de sumar El conte de Santa Cristina de Lloret de Mar i que es presentarà aquest proper 22 de desembre a l'Ajuntament de Lloret de Mar.

 L'exposició de la Pilarín Bayés a l'Hotel Guitart Monterrey es pot visitar fins al pròxim 8 de gener a la sala Lloret de Mar.

Baner-generic-180x180_La-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal