banner-elscatala-817x88px
Augment de visitants en el compte enrere del Museu de Joguets

Notícies

Augment de visitants en el compte enrere del Museu de Joguets

bonart verdú - 05/12/12
180x180Baner_Esteva_Bonart_360x356
L’espai museístic de Verdú està programant en el seu compte enrere desenes d’activitats familiars tots els caps de setmana i aquest pont en especial. Dijous al migdia les sales de l'exposició acolliran un concert de la Coral Infantil Mestre Güell de Tàrrega: una cinquantena de nens i nenes i els joguets del Museu s'uniran per La Marató, ja que tot el que es reculli aquest matí anirà destinat a la lluita contra el càncer. Una cata de vins del celler Cercavins de Verdú dissabte al migdia, tallers infantils a les tardes, i una visita teatralitzada als autòmats divendres al migdia són algunes de les activitats més destacades que s'han programat per aquest llarg cap de setmana. El Museu tindrà horaris especials d'obertura: de dijous a dissabte obert matí i tarda, i diumenge al matí.

En paraules de Jordi Mayoral “cada dia d’aquest compte enrere notem que el Museu de Joguets és un espai molt?estimat per la gent i agraïm moltíssim la gran afluència de visitants des que es va comunicar la notícia. També ?ens satisfà veure que els visitants estiguin tan engrescats com nosaltres pel futur, pel Museu d’art que?inaugurarem a la tardor”.

El Museu de Joguets de Verdú, inaugurat el setembre de 2004, es va convertir en un dels espais més importants ?en la seva temàtica. El 17 de novembre va iniciar el compte enrere en els últims 50 dies d'aquesta etapa: canviarà?la seva exposició permanent a partir del mes de gener i reobrirà les seves portes la tardor de 2013, convertit en?un museu d’art modern i singular.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner