BannerFCC_Bonart

Notícies

Accés, nova sala de l’Espai Mas d’en Dorra

Accés, nova sala de l’Espai Mas d’en Dorra
La-Galeria-201602-recurs180x180-cat
bonart - figueres - 05/12/12
L’Espai Mas d’en Dorra, galeria d’art contemporani i plataforma cultural ubicada a la població de Fortià obra una botiga a la ciutat de Figueres (Carrer Concepció, 8) amb caràcter temporal. Aquest comerç estarà dedicat a la venda de peces artístiques de petit format per a regals de Nadal.

L’objectiu d’aquesta botiga és la de poder oferir peces artístiques  en un format comercial dels artistes que han anat passant per la galeria durant els seus dos anys d’existència. Aquests són: Josep Ministral, Antonio Federico, Pia Crozet, Gustau Carbó, Narcís Costa, Monika Grygier, Regina Saura, Quim Domene, Nobuko Kihira, Emili Armengol, Jordi Gispert, Laia Bedós Bonaterra, Mònica Campdepadrós i Pilar Farrés. Tots aquests artistes aniran passant per la botiga els divendres i dissabtes per la botiga Accés i apropar-se a l’interessat en adquirir una peça seva o en conèixe’l. A banda d’aquesta nou esdeveniment, l’Espai Mas d’en Dorra de Fortià romandrà obert aquests dies festius oferint les activitats i exposicions següents: Desembre: Exposició col.lectiva dels artistes:  Josep Ministral, Antonio Federico, Pia Crozet, Gustau Carbó, Narcís Costa, Monika Grygier, Regina Saura, Quim Domene, Jordi Gispert. Divendres 14 de desembre a les 20h: Presentació del llibre El Plaer de la Ciutat de l’arquitecte Xavier Monteys. Presentació a càrrec de Josep Fuses, arquitecte i professor de projectes d’arquitectura de la UdG;  Maria Pia Fontana, arquitecte i editora, Silvia Musqueras, arquitecte i  Xavier Monteys, arquitecte i autor del llibre. Dissabte 22 de desembre a les 19.30h.: Inauguració de l’exposició Street Memories d’Eva Brunner. Presenten l'acte Fina Trayter, directora de l'espai; Jaume Fàbregas, membre de l'Associació Internacional de Crítics d'Art i Eva Brunner, l'artista.

A la imatge, Esther Pujol, gestora Espai Mas d'en Dorra i Fina Trayter: directora Espai Mas d'en Dorra i Accés Espai Mas d'en Dorra.

 

 

Et poden
Interessar
...