FCC-Segell-banner4
Per Nadal, MACBA dia i nit

Notícies

Per Nadal, MACBA dia i nit

bonart barcelona - 12/12/12
Baner_ProustMarsans_Bonart_360x356on-Habita-el-Masclisme-EXPO-FundSERGI-banner-bonart
El Museu d’Art Contemporani de Barcelona ofereix aquest Nadal tres exposicions Episodis crítics (1957-2011) Col·lecció MACBA; La utopia és possible. ICSID. Eivissa, 1971 i Filtracions; MACBA en Família amb dos tallers que són Ingredients artístics i inflables imaginaris que toquen de peus a terra i, també, activitats diverses dissabtes als vespre.

El MACBA es/és viu, dissabtes al vespre. El Hip Hop entra al Museu gràcies a la col·laboració amb el Mercat de les Flors. La companyia Brodas Bros presenta un tast del seu espectacle concierto concepto, dissabte 15 de desembre a les 19 hores. També, en el marc de l’exposició Episodis crítics (1957-2011). Col·lecció MACBA, es presenta Percussions a Santa Comida (1984-1989) de Miralda, dissabte 22 de desembre a les 19 hores. I, el darrer cap de setmana de l’any, dissabte 29 de desembre, a les  Hibridacions. Art i arquitectura, permetrar observar i recórrer l’edifici, reflexionant sobre la importància de l’arquitectura en el projecte expositiu. A partir de les 18 h es convidarà a una Moritz i es regalarà un passi anual amb la compra de l'entrada.

MACBA en Família, aquest Nadal, mostrarà de què estan fetes les obres d’art a ‘Ingredients artístics’ i es preguntarà si és possible crear una ciutat inflable per viure-hi a‘Inflables imaginaris que toquen de peus a terra’.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-