FCC-Segell-banner4
Joan Quintana, Pau Ferrando i Gala Pont i Christelle Le Guillard, guanyadors del Concurs de Còmic

Convocatòries

Joan Quintana, Pau Ferrando i Gala Pont i Christelle Le Guillard, guanyadors del Concurs de Còmic

bonart platja d'aro - 18/12/12
Baner_SantiMoix_Bonart_180x180La-Galeria-201602-recurs
El jurat de l’onzena edició del Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro convocat per la Biblioteca Municipal Mercè Rodoreda ha fet públic el seu veredicte. En la categoria d’adults els guardons han estat per Joan Quintana Grabuleda (1r Premi-Tira còmica) i Albert Paul Roquer (2n Premi-Tira còmica); Pau Ferrando Vidal i Gala Pont Fernández a quatre mans (1r Premi-Historieta) i Xavier Martin Sancho (2n Premi-Historieta); i Christelle le Guillard (1r Premi-Animació). La convocatòria, dotada amb 1.185 euros en premis (alguns en metàl·lic i d’altres en vals de compra) va rebre 18 originals en les tres categories del concurs: infantil (de 9 a 12 anys), juvenil (de 13 a 16 anys), i adults (a partir de 17 anys).

 

En la categoria infantil han estat guardonats Cristina de Rocafiguera i Ayman Bathaoui  (1r i 2n Premi-Tira còmica); i Mateu Pomerol i Marc Escobar Homs (1r i 2n Premi-Historieta). En la categoria juvenil han obtingut guardó Eduard de Rocafiguera Viladecans (1r Premi-Tira còmica), restant el 2n Premi desert; i Xavi Siria i Cintia Sabater Vílchez (1r i 2n Premi-Historieta). Els accèssits han estat per a Núria le Guillard (millor diàleg en català), Carlos Lorenzo Sanz (millor autor local) i Albert Rodríguez Gavilán (animació). La convocatòria dóna continuïtat a l’aposta de la Biblioteca per aquesta modalitat artística, ja que durant el curs escolar s’hi desenvolupa setmanalment un taller de còmic per a joves.

 

El Concurs de Còmic forma part de l’ampli ventall d’activitats de la Biblioteca Mercè Rodoreda que de manera periòdica ofereix com són sessions de contes, cursos, i tallers de caire puntual, que s’afegeixen al programa d’activitats permanents: club de lectura i tallers de conversa en idiomes, i els taller de còmic i d’scrapbook. Les activitats converteixen l’equipament en un veritable centre de dinamització cultural, més enllà dels serveis clàssics d’una biblioteca.

A la imatge, guanyador de tira còmica, Joan Quintana, categoria adults.

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88