BannerFCC_Bonart

Notícies

Neix una nova forma de veure, gaudir, comprar i crear art: VirtualGallery.com

Neix una nova forma de veure, gaudir, comprar i crear art: VirtualGallery.com
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014AA-bonart q
bonart - madrid - 19/12/12
El divendres 21 de desembre a les 12 h tindrà lloc al Teatre Lara (carrer Corredera de San Pablo, 15) de Madrid, un espectacle artístic que simbolitza la fi del món de l'art tal com s'ha concebut fins ara i anuncia l'arribada d'un món nou, el principi d'una nova era artística. Es presentarà VirtualGallery.com

El món tal com ho concebíem fa uns pocs anys ja no existeix, estem en un moment en què tot s'esfondra i comença una nova època. I com a fruit de aquest canvi també varien les formes de veure, gaudir, comprar o crear art. Així ho mostren els artistes que presentaran aquest dia obres que reinterpreten el paisatge com Monica Dixon, Joaquín García-Gest, Tim Hemington, Maurizio Lanzillotta, Manuel Velasco, o indaguen en nous mons d'abstracció com César Delgado, Víctor Guadalajara, Arturo Prins, Alfonso Sicília i Eduardo Vega de Seoane. I també l'arribada d'aquest nou món és el que escenificarà Suso33 en una intervenció artística en directe acompanyat dels ritmes d'un percussionista, desplegant sota la direcció artística d'Alfredo Tobía un xou que envoltarà als espectadors una experiència  multisensorial.

VirtualGallery.com és un innovador lloc web social que permet als artistes mostrar als visitants les seves obres mitjançant la creació d'espectaculars sales d'exposicions 3D des de qualsevol punt del planeta. El seu enfocament lúdic i pedagògic sobre l'art actual al gran públic, fent accessibles a tothom obres que abans només estaven a l'abast d'uns pocs. A VirtualGallery.com se celebren cada dia inauguracions de sales en viu, en les que es reuneixen en temps real artistes amb col·leccionistes, agents del sector professional i espectadors, convertint-se un puixant sistema per a la promoció i comercialització d'obres d'art, especialment de joves artistes, que mostra un gran potencial de creixement.

A la imatge, detall d'una obra de Cesar Delgado.

Et poden
Interessar
...