0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Notícies

El quartet Gerhard inaugura els concerts de Santa Cristina

El quartet Gerhard inaugura els concerts de Santa Cristina

Tot i que el 10 de juny Concerts d'Aro va donar el tret de sortida amb el Duo Lyon, la dotzena edició de l'associació cultural està plenament emplaçada al mes d'agost. El diumenge 11 d'agost, Joan Vives, flautista de bec, professor d'història de la música a l'Escola Superior de Cinema i Audiovisuals de Catalunya, divulgador musical i col·laborador amb Catalunya Música, va oferir la conferència que porta per títol "La música catalana del modernisme al noucentisme (de Granados a Toldrà)".
El 24 d'agost Concerts d'Aro encetarà el programa musical pròpiament dit de la mà del Quartet Gerhard. El quartet de corda, format per quatre instrumentistes catalans, Lluís Castán (violí,) Judit Bardolet (violí), Miquel Jordà (viola) i Jesús Miralles (violoncel), interpretarà l'Adagio per a quartet de corda, de Samuel Barber. Seguirà amb música més contemporània amb el Quartet núm.; 2, de Philippe Glass i acabarà el concert amb el Quartet D887 núm.; 15 en Sol M, de Franz Schubert.
El Quartet Gerhard va néixer l'any 2010 amb l'objectiu d'homenatjar al compositor català Robert Gerhard, de ser l'avantguarda de les tendències musicals i de defensar una idea determinada de música. El Quartet Gerhard aposta per realitzar una distinció fonamental en el timbre, una eina indispensable per definir l'opció musical de la formació. Entre altres guardons cal mencionar el tercer premi a l'International Irene Steels-Wilsing Competition, de Berlín, on resideix actualment el quartet.
El concert serà enregistrat en directe per ser retransmès posteriorment a Catalunya Música amb difusió a nivell europeu. A la sortida, l'Ajuntament oferirà un còctel als jardins de la mateixa església. El concert començarà a les 9 del vespre a l'església parroquial de Santa Cristina d'Aro. Les entrades s'adquiriran una hora abans del concert al preu de 15 € amb la possibilitat d'aconseguir un abonament de 38€ vàlid per a tots tres concerts. L'Hotel Mas Tapiolas col·labora amb Concerts d'Aro oferint un pack de promoció d'habitació i entrades al concert.
El dimecres 28 la pianista Alba Ventura homenatjarà Alicia de Larrocha i el dissabte 31 la soprano lírica Mercedes Ganceado i el pianista Francisco Poyato tancaran el programa de Concerts d'Aro 2019 amb un recital de veu i piano.

SS_Bonart-180x180-Onlinethumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px