FCC-Segell-banner4
Últims dies per visitar l\'exposició \

Exposicions

Últims dies per visitar l'exposició "Our garden needs its flowers"

Exposició "Our garden needs its flowers", Centre d'Art Tecla Sala, 2021.
Baner_EugeniaBalcells_Bonart_360x356Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Últims dos dies per visitar l'exposició Our garden needs its flowers, vigent fins al 18 de juliol al Centre d'Art Tecla Sala.

Consisteix en una proposta per donar visibilitat a 50 artistes músics, dissenyadors i visuals que conviuen al Districte Cultural de l'Hospitalet. L'exposició es du a terme en els deu espais de creació que té el Districte: l’Edifici Freixas, Can Polític, La Tonal’H, l’Espai Salamina, FASE, Trama 34, La Infinita, LeonardodaVinci, Cobalto 13, Av. Fabregada 22 i TPK Art i Pensament Contemporani.

L’exposició ha proposat un recorregut irregular i selvàtic a través d’una successió d’illes d'intensitat artística, allà on es creuen inquietuds comunes entre els creadors; la cura i la reivindicació de la matèria, la dialèctica entre la natura i la tecnologia, les dinàmiques expansives de la pintura, la desconstrucció de la mirada artística o l’activisme cultural. El projecte ha estat comissariat per David Armengol i Albert Mercadé.

L'exposició ha estat acompanyada d'altres activitats com: La pintura silent, un homenatge al pintor Xavier Grau a través d’una selecció d’obres provinents del seu estudi al Districte Cultural de L’Hospitalet i el taller de videocreació La muerte en la calle, formant part del programa Art i territori que impulsa el Districte Cultural de L’Hospitalet en col·laboració amb el Festival LOOP Barcelona. Entre altres.

Et poden
Interessar
...

817x68