0524-banner-bonart-CarlesPiqueras-1280x107px

Convocatòries

Oberta la convocatòria de la Biennal Internacional de Cartellisme Francisco Mantecón

Oberta la convocatòria de la Biennal Internacional de Cartellisme Francisco Mantecón
bonart vigo - 26/08/19
Enguany, Terras Gauda reparteix 16.000€ en premis a la Biennal Internacional de Cartellisme Francisco Mantecón.
Podrà prendre part en aquest certamen qualsevol persona física (+18) o jurídica sense més limitació que les imposades per la legalitat vigent.
Els originals, que hauran de ser inèdits, es presentaran o enviats (amb justificant d'enviament, els participants que ho desitgin) a les dependències de Cellers Terras Gauda a O Rosal (Galícia, Espanya). Tots els treballs que optin al certamen han de ser presentats en dos tipus de suport: Gravats en alta resolució en un CD (llegible en PC) o memòria USB, en format editable: Adobe Photoshop, Illustrator o Freehand. Impresos i enganxats sobre cartró ploma degudament protegit de mida 50x70 cm., Amb un correu electrònic i un telèfon de contacte escrits a la part posterior. Podran realitzar-se amb qualsevol tècnica pictòrica, fotogràfica, informàtica, etc. Excepcionalment els originals realitzats amb tècniques pictòriques (oli, aquarel·la, guasch, pastís, etc) podran ser admesos sense suport informàtic. Es podrà presentar un màxim de dues obres per cada participant. El tema serà lliure i preferentment reflectirà aspectes corporatius de l'entitat convocant, fonamentalment els relatius als seus vins blancs de la varietat Albariño, Terras Gauda i Abadía de San Campio. Es valorarà positivament la creativitat en aquest sentit i l'encaix de l'anagrama societari. Cellers Terras Gauda posarà a disposició de tots els dissenyadors que ho sol·licitin l'anagrama de l'entitat en sistema vectoritzat per a la seva aplicació en les obres a realitzar, així com imatges dels seus productes. Les obres premiades i tots els seus drets passaran a ser propietat de Cellers Terras Gauda, ​​SA, que així mateix es reserva el dret de reproducció de les obres finalistes. Els cartells participants, un cop exposats per a la reunió del jurat, mitjans de comunicació i públic en general, seran destruïts per garantir als seus autors la no utilització dels mateixos a altres fins aliens a la seva participació en el concurs.
El jurat de la Biennal Internacional de Cartellisme Terras Gauda - Concurs Francesc Mantecón 2019 estarà presidit per D. José Mª Fonseca Moretón, President de Cellers Terras Gauda. A més, formen part del jurat: D. Javier Jaén · Dissenyador gràfic Enrique Costes Rodríguez · director general de Cellers Terras Gauda Enrique López Veiga · President de l'Autoritat Portuària de Vigo D. Diego Areso · Director d'Art d'El País i el País Semanal Sra. Pilar Barreiro Mosquera · Filòloga i vídua de Francisco Mantecón Sra. M. Nava Castro Domínguez · Directora de Turisme de Galícia D. Miguel Palmeiro (Estudi de disseny United By) · Guanyador de l'edició anterior. D. Paulino Novo Folgueira · Filòleg, que actuarà com a secretari. A la imatge, Biennal Internacional de Cartellisme Francisco Mantecón.
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014CC_Online_BONART_180X180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90