FCC-Segell-banner4
Lara Almarcegui al pavelló espanyol de la Biennal de Venècia

Notícies

Lara Almarcegui al pavelló espanyol de la Biennal de Venècia

bonart venècia - 17/01/13
180x180Banner_bonart_Espai_del_Peix_OCT21_AW
Octavio Zaya, nomenat el passat mes d'octubre comissari del Pavelló d'Espanya a la pròxima Biennal de Venècia per l'Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, AECID, a través de la Direcció de Relacions Culturals i Científiques, ha seleccionat a l'artista Lara Almarcegui per representar Espanya en la 55a Esposizione Internazionale d'Art que tindrà lloc l'1 de juny al 24 de novembre. Lara Almarcegui va néixer a Saragossa i viu i Treballa a Rotterdam.

El passat mes de juny, Itziar Taboada, directora de Relacions Culturals i Científiques, va convocar un comitè assessor per a l'art contemporani amb l'objectiu d'orientar a la direcció en el procés de selecció del comissari del Pavelló d'Espanya a la Biennal de Venècia. El comitè, que va estar format per José Guirao (Director de La Casa Encendida, Madrid), Teresa Velázquez (encarregada d'Exposicions del Museu Reina Sofia, MNCARS, Madrid), Estrella de Diego (Catedràtica d'Art Contemporani de la Universitat Complutense, Madrid)  i Alberto Ruiz de Samaniego (comissari del Pavelló Espanyol a la Biennal de Venècia del 2007) va decidir proposar com a comissari a Octavio Zaya.

Durant l'estiu, Zaya concentrar la seva atenció principalment en l'obra de Lara Almarcegui, a qui va triar per desenvolupar el projecte que representarà a Espanya en la Biennal de Venècia, un dels esdeveniments artístics més importants del panorama internacional, que celebrarà la seva 55 ª edició del 1 de juny al 24 de novembre, d'aquest any.

A la imatge, "The Rubble Mountain, Sint-Truiden", 2005 de Lara Almarcegui.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-