FCC-Segell-banner4
“Quaderns de la Revista de Girona” dedica una monografia a Vidreres

Biblioteca

“Quaderns de la Revista de Girona” dedica una monografia a Vidreres

bonart vidreres - 19/01/13
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014180x180
El dissabte dia 19 de gener, a la biblioteca Joan Rigau i Sala de Vidreres, ha tingut lloc la presentació d’una nova monografia de la col·lecció Quaderns de la Revista de Girona, dedicada al poble de Vidreres, l'autor de la qual és Josep Formiga.

Vidreres correspon al número 162 de la col·lecció Quaderns de la Revista de Girona, que edita la Diputació conjuntament amb l’Obra Social la Caixa. Al llarg dels més de cent-cinquanta números publicats, la col·lecció Quaderns de la Revista de Girona ha fet un intens recorregut per la geografia, la cultura i la història de les terres gironines a través de les seves dues línies de publicació: les monografies locals (estudis sobre el passat i el present de pobles i ciutats) i les guies (dedicades a qüestions d’abast general).

Amb la monografia dedicada a Vidreres, Formiga ha volgut donar a conèixer una visió general i sintetitzada dels fets més rellevants que han passat en el municipi al llarg de la història. S'hi exposen aspectes naturals, històrics, polítics, les seves festes, els seus monuments i molts altres aspectes de la vitalitat dels seus habitants.

La presentació del llibre ha anat a càrrec de Jordi Camps, alcalde de Vidreres; Genoveva Mor, regidora de Cultura i Ensenyament de l'Ajuntament de Vidreres; Josep Fages, director de l'Àrea de Negoci de la Caixa a la Selva Marítima; Joan Llinàs, president del Centre d'Estudis Selvatans; Josep Formiga, autor del llibre, i Joan Domènech,director de la col·lecció Quaderns de la Revista de Girona.

A la imatge, un moment de la presentació (Foto Pere Duran).

Et poden
Interessar
...

Baner BonArt 817x68 Agenda Girona Cultura