Expo Josep Coll 2022 baner
Cervera presenta el #Diàleg3 amb el Patrimoni

Exposicions

Cervera presenta el #Diàleg3 amb el Patrimoni

banner-elscatala-180x180px180x180
L’artista barcelonina Mariona Millà presenta el dimecres 28 d’agost al Museu de Cervera un diàleg pictòric amb el Patrimoni, concretament amb la Festa de l’Aquelarre de Cervera Capital de la Cultura Catalana 2019. Es tracta del #Diàleg3 (del cicle Diàlegs amb el Patrimoni), un estudi plàstic de l’Aquelarre de Cervera que porta per títol ‘Llum i color de l’Aquelarre. Pintures de bruixes, diables i altres espècies’ i que es podrà visitar fins el 10 de novembre.

En aquesta exposició hi trobarem des d’una gran llibreta d’apunts ‘El Gènesi’, que mostra la visió instantània i espontània de l’artista, fins al desenvolupament curós i transformat de figures imprescindibles com ara el Mascle Cabró en múltiples accions o les bruixes tan divines com terrenals. Boniques o lletges però reivindicatives fins a la medul·la.

 

 
Anna Carreras i Aubets

Mercè Vila Rigat és llicenciada en història de l'art per la UAB, diplomada en conservació i restauració de béns culturals per l'ESCRBCC i postgraduada en gestió museística per la UPF. Crítica d'art i comissària d'exposicions, combina la seva activitat professional com a coordinadora d'exposicions a la Fundació Vila Casas amb la seva col·laboració en diversos mitjans del país

Et poden
Interessar
...

Banner_817x68_01