FCC-Segell-banner4

Certàmens

Fira Swab 2013: inscripcions de galeries, del 4 de febrer al 26 d'abril

bonart barcelona - 02/02/13
Eude, genericBanner-Ilse-Bing-180x180px_v1-cat
Swab Barcelona 2013 obre el seu procés d'inscripció online per galeries el dilluns 4 de febrer de 2013. Per aquesta nova edició, Swab Barcelona presenta 2 programes als quals poden optar les galeries que vulguin participar en la sisena edició de la Fira. El programa general per galeries d’art contemporani emergent que presentin artistes nascuts a partir de 1970. Programa Myfaf per galeries d'art contemporani emergent, amb menys de 2 anys d'existència, que no hagin participat en cap Fira d'Art anteriorment i que presentin artistes nascuts a partir de 1970. Myfaf està comissariat per Rosa Lleó i Zaida Trallero. Com a novetat, aquest any la fira presenta el Programa 10, comissariat per Bar i que acollirà 10 galeries internacionals per invitació. Es presentaran 10 galeries internacionals de menys de cinc anys de vida que presten una especial atenció a la investigació i la producció artística, així com una col·laboració de llarg recorregut amb els seus artistes.

El comitè de Swab Barcelona 2013 està format per  Kristian Jarmuschek, Director de Preview Berlin i de la Galeria Jarmuschek & Partner; Christian Ehrentraut, Director de la Galeria Christian Ehrentraut de Berlin; Fred Mann, Director de la Galeria Fred LTD, de Londres; Giovanni Bonelli, Director de la Galleria Giovanni Bonelli de Milan;  Néstor Zonana, Director i Curador de la Galeria Pabellón 4 Arte Contemporáneo de Buenos Aires i BAR, organització sense ànim de lucre, independent i mòbil dedicada a promoure l’intercanvi artístic, format per: Joan Canela, Andrea Rodríguez Novoa i Veronica Valentini.

El termini per inscriure’s és del 4 de febrer al 26 d'abril de 2013. A partir del 13 de maig l’organització anunciarà la llista oficial de galeries participants a Swab Barcelona 2013.

 

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021