817x68-cat

Notícies

Presentació del documental 'La dona, teixint cultures' a la Fundació Antoni Tàpies

bonart barcelona - 07/02/13
Maria, Fattem, Aissatou, Xiao Miao és la història de 4 dones residents a la ciutat de Barcelona. Dones que trenquen amb aquells estereotips marcats per la nostra societat i ens mostren el seu periple de vida per reflexionar sobre el fet migratori i tot allò que han anat construïnt per tal de fer-se un lloc a Barcelona. Dones que han aportat tant o més del que han rebut i d'aquesta manera cada dia fan de Barcelona una ciutat d'una gran riquesa cultural.

La Fundació Antoni Tàpies de Barcelona convida a veure el documental La dona, teixint cultures el dijous 7 de febrer a les 17.00h a la Fundació Antoni Tàpies, carrer Aragó 255 de Barcelona. El projecte La dona, teixint cultures ha participat com a activitat relacionada en el projecte Re.act.feminism de la Fundació Antoni Tàpies on s'han dut a terme durant el mes de gener del 2013 debats a l'entorn de conceptes com immigració, identitat, discriminació, feminisme, estereotip.

Després de la projecció, s'obrirà un espai de reflexió amb les productores del projecte: Omaira Beltrán, de l'Associació Intercultural Llatins per Catalunya, i Anna Alié Zanini, de la Fundació Guné.

 
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Revistes_Banner_300x250

Et poden
Interessar
...