FCC-Segell-banner4
Art Madrid canvia el model de fira d\'art

Certàmens

Art Madrid canvia el model de fira d'art

bonart madrid - 07/02/13
Baner_OscarTusquets_Bonart_360x356_v2Baner_Subirachs_Bonart_360x356
La vuitena edició de la Fira d'Art Contemporani Art Madrid obrirà les seves portes del 13 al 17 de febrer en la seva nova ubicació de l'Àtic de l'Estació de Chamartín i comptarà amb la participació de 40 galeries. Art Madrid afronta la seva vuitena edició amb una sèrie d'importants canvis, dissenyats per atendre millor els interessos dels col·leccionistes i que estan pensats, així mateix, per donar una major visibilitat a artistes i galeries durant tot l'any. El nou model de fira s'ha dissenyat tenint en compte les  transformacions que s'han produït al mercat de l'art en els últims temps i, especialment, en el model de negoci de les galeries, i es basa en una major exigència de qualitat i en un format més reduït. Amb l'assistència de 40 galeries -distribuïdes en un ampli espai de 2.500 metres quadrats d'exposició-, duplica, a més, la seva presència anual, amb una primera convocatòria al febrer i una altra en el mes de novembre. Aquesta doble cita anual pretén que les galeries i, per tant, els seus artistes tinguin una major presència en dos moments importants per al mercat de l'art. Una altra novetat és el canvi d'emplaçament, des de l'anterior a la Casa de Camp es passa a l'actual, a la Nau de l'Àtic de l'Estació de Chamartín. El nou espai compta amb tres sales diàfanes i abovedadas, idònies per realitzar una fira d'art.

Galeries participants: Programa General: 3 Punts (Barcelona); Art Lounge (Lisboa-Portugal); Ansorena (Madrid); Artetrece (Madrid); BAT. Alberto Cornejo (Madrid); Benlliure (València); Cortina (Barcelona); David Cervelló (Barcelona); Del Cigne (Madrid); Emma Zunz (Montevideo, Madrid); Espiral (Noja-Cantàbria); Estela Docal (Santander); Fernando Latorre (Madrid); Gabriel Vanrell (Palma de Mallorca); Hispànica (Madrid); Joan Gaspar (Barcelona, Madrid); Lorenart (Madrid); Maneu (Palma de Mallorca); Marc Calçada (Barcelona); Marita Segòvia (Madrid); Michael Schmalfuss (Berlín-Alemanya); Moret Art (la Corunya); Obra Gràfica Original (Madrid); Pilars (Conca); Punt (València); Rodrigo Juarranz (Aranda de Duero-Burgos); Taller del Prado (Madrid); Val i 30 (València); Victor i Fills (Madrid, Barcelona) i Xanon (Bilbao).

Programa One Project: Al Marge (Xàbia-Alacant); Artèria Gràfica (Madrid); Carolina Rojo (Saragossa); Galerie Rother (Wiesbaden-Alemanya); Hilatina Edicions (Madrid); Imaginart (Barcelona); Imprevisual (València); La Bugaderia (Madrid); Material (Madrid) i Ra del Rei (Madrid).

A la imatge, grafiti de Belin que serà present cada dia a Art Madrid.

Et poden
Interessar
...

BONART-817x68-Cervells