banner-elscatala-817x88px

Notícies

"La Banca Picasso" arribarà en breu a les sales de Rússia

bonart berlín - 07/02/13
Impremta Pages - banner-180x178Nial nou-180x178
La Banda Picasso arribarà en breu a les sales de Rússia amb la distribuïdora Carmen Films, que ha adquirit la pel·lícula a  l'International Film Market que se celebra aquests dies dins del Festival de Cinema de Berlín. L'estrena als cinemes russos tindrà lloc en els propers mesos. La pel·lícula de Fernando Colomo s'ha mostrat als distribuïdors internacionals el dia 8 de febrer i, en aquests dies, Imagina International Sales negocia a Berlín la seva distribució en altres territoris.

Produïda per Beatriz de la Gándara per Colomo Produccions, i amb David Blasco Claret com a coproductor, compta amb José Luis Alcaine com a director de fotografia, i el canadenc Patrice Vermette (The Young Victoria), com a responsable de la direcció artística. A més, està nominada a dos Premis Goya 2013, a la Millor Cançó, L’as el teu vue, de Juan Bardem i Alfonso Albacete, i al Millor Vestuari, de Vicente Ruiz.

Rodada a Budapest i París, La banda Picasso està escrita i dirigida per Fernando Colomo i compta amb un repartiment d'actors internacional, encapçalat per Ignacio Mateos (Pablo Picasso), Pierre Bénézit (Guillaume Apollinaire), Lionel Abelanski (Max Jacob) i Raphaëlle Agogué (Fernande Olivier), a més de Jordi Vilches (Manolo Hugué), Louise Monot (Marie Laurencin) i Stanley Weber (George Braque), a més de Thomas Jouannet (Henri-Pierre Roché), Alexis Michalik (Baró), Cristina Pren (Gertrude Stein), David Coburn (Leo Stein), Eszter Tompa (Alice B. Toklas) i Tony Gaultier (Henry Matisse).

A Ceret, 1911, Pablo (Picasso) i Georges (Braque) estan pintant braç a braç en una casa pairal en companyia de Manolo (Hugué) i Fernande (Olivier), l'amant de Pablo. La notícia que a primera pàgina mostra el Paris-Journal els fa esclatar de riure: "La GIoconda ha estat robada del Louvre". Però la següent notícia, un telegrama en clau signat pel seu amic Guillaume (Apollinaire) els gela la sang: "El baró ha robat el cor de la madonna. torneu!". Uns anys abans, Guillaume havia presentat a Pablo a un atlètic jove la vida del qual disoluta li havia inspirat la seva obra Les aventures del Baró d'Ormessan. El Baró, en assabentar-se de la fascinació que unes estàtues prerrománicas exercien sobre Pablo, va decidir robar-les i després vendre-les-hi a un preu ridícul. Aquelles estàtues serien la inspiració del primer quadre cubista, Les senyoretes d'Avignon.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-