FCC-Segell-banner4
Art Madrid, fira d\'art contemporani, en marxa

Certàmens

Art Madrid, fira d'art contemporani, en marxa

bonart madrid - 13/02/13
Nial nou-180x178Banner-Bleda-y-Rosa-180x180px_v1-cat
El dimecres 13 de febrer va obrir les seves portes al públic la Fira Internacional d'Art Contemporani Art Madrid, que es podrà visitar fins al diumenge 17 de febrer. Miguel Ángel Belinchón Belin, el matí de la inauguració de la fira va començar a pintar el seu mural gegant a l'exterior del recinte, Àtic de l'Estació de Chamartin, on, a més, es podrà visitar l'exposició d'escultura del grup Minimo Tamaño Grande amb peces, entre uns altres, de Diego Canogar i José Luis Menéndez.

En col·laboració amb Art Ocult Madrid (www.arteocultomadrid.com/), Art Madrid convida a tots els artistes i als mitjans culturals que ho desitgin, a participar en un projecte per mostrar la seva obra en un mural dins del fira. El mateix s'elaborarà amb les dades de webs, blogs, etc., dels artistes i que seran transformats posteriorment en codis QR. Amb això es produirà la incorporació de més de 500 artistes, a través dels seus treballs virtuals.

A les imatges, a dalt, obra de Sito Mújica presentada per la Galeria 3 Punts de Barcelona. A sota, Pedro Sandoval, que exposa a la galeria Victor i Fills, a l'estand d'Art Madrid amb la cap de marqueting de bonart, Alexandra Planas.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021