FCC-Segell-banner4
Charles Sandison guanya el premi ARCOmadrid/BEEP d\'Art Electrònic

Certàmens

Charles Sandison guanya el premi ARCOmadrid/BEEP d'Art Electrònic

bonart madrid - 15/02/13
Eude, genericBaner BonArt 180x178 Agenda Girona Cultura
El jurat del Premi ARCOmadrid/BEEP d'Art Electrònic en la seva vuitena edició ha decidit atorgar el seu premi a l'artista Charles Sandison per la seva obra Natura morte exhibida en la Galeria Max Estrella. Aquesta obra ha merescut aquest preuat guardó, entre més de 80 candidatures seleccionades, per la seva reinterpretació digital d'una peça barroca, en la qual l'artista introdueix elements de la literatura, el romanticisme i una profunda reflexió sobre els nous mitjans. La peça passarà, com en passades edicions, a formar part de la Col·lecció BEEP dedicada a l'Art en la seva conjunció amb la Ciència i la Tecnologia.

Així mateix, el jurat format pel crític d'art Fernando Castro Flórez, la periodista especialitzada en nous mitjans Roberta Bosco i l'artista Marie-France Veyrat en representació de BEEP, sota la direcció i secretariat de LaAgencia, desitja destacar la continuada aposta de la Galeria Max Estrella pels artistes que treballen amb nous mitjans.

En aquesta edició i a causa de l'alt nivell de les peces presentades al premi, el jurat ha decidit atorgar un esment especial a l'artista Moisés Mañas i a la seva obra Systematic ensemble around a way of Reading de la Galeria Rosa Santos, per la seva capacitat per transformar el flux de les xarxes socials en un motor de dinamització escultòrica.

L'acte de lliurament del premi s'ha celebrat a l'estand de la Galeria Max Estrella d'ARCOmadrid amb la presència dels propietaris de BEEP, membres del jurat i el director d'ARCO.

A les imatges, a dalt, la peça guanyadora. A sota, entrega del primer premi a l'estand de la Galeria Max Estrella amb presència dels patrocinadors i el director d'ARCO.

Et poden
Interessar
...

Banner-Resonancias-817x68px_v1-cat