Expo Josep Coll 2022 baner
\

Exposicions

"L'art en guerre. De Picasso a Dubuffet" es prepara al Guggenheim

bonart bilbao - 19/02/13
thumbnail_arranzbravo. general 04-2014La-Galeria-201602-recurs
Organitzada pel Musée d’Art moderne de la Ville de Paris, Paris-Musées i el Museu Guggenheim Bilbao, L’Art en guerre. France, 1938–1947: De Picasso a Dubuffet mostra com, enfront de l'amenaçador context d'opressió viscut a França durant la II Guerra Mundial i l'Ocupació nazi, els artistes de l'època es van rebel·lar enfront de les consignes oficials mitjançant noves respostes estètiques que van modificar el contingut de l'art.

Més de 500 obres d'un centenar d'artistes es reuneixen en aquesta exposició única, que compta amb el destacat patrocini de la Fundació BBVA, i que evidencia la forma en la qual aquests creadors van resistir i van reaccionar, “fent la guerra a la guerra” amb formes i materials casuals impostos per la penúria, fins i tot en els llocs més hostils a tota expressió de llibertat.

L'exposicio es podrà veure  del 16 de març al 8 de setembre del 2013 comissariada per Jacqueline Munck (Conservadora del Musée d’Art Moderne de la Ville de Paris) i Laurence Bertrand-Dorléac (Historiadora de l'art i professora del Centri d’histoire de Sciences Po (CHSP) de París i de l'Institut Universitaire de France) i patrocinada per la Fundació BBVA.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig