FCC-Segell-banner4
Paula Pladevall presenta “The Wire” al Gravat

Exposicions

Paula Pladevall presenta “The Wire” al Gravat

bonart vic - 22/02/13
Baner_Esteva_Bonart_360x356Baner_HaPicasso_Bonart_360x356
La dissenyadora industrial Paula Pladevall presenta aquest divendres dia 22 de febrer a El Gravat el seu projecte The Wire una revisió a la il·luminació, una oda al no objecte. En total s’exhibiran sis làmpades sostenibles i assequibles, que combinen simplicitat, funcionalitat i estètica en gran format. Línies de cablejat que configuren el camí per transformar-se en el recorregut que dibuixa l’objecte.

The Wire es fonamenta en: Abstracció: utilitzar els elements essencials que una làmpada necessita per funcionar. Controvèrsia: tot i que el producte té tots els components necessaris és completament inútil. Compartir: Cadascú pot triar el model que més li agradi de la història del disseny, fer-ne la proposta i dibuixar-lo lliurement, The Wire és un punt de partida, convertint d'aquesta manera el projecte en quelcom més col·laboratiu.

Graduada Superior en Disseny per l’Escola Superior de Disseny Elisava de Barcelona i Bachelor in Arts and Design per Winchester School of Arts, Southampton University (Regne Unit), aquesta dissenyadora de productes també ha passat per escoles internacionals de disseny com la Rhode Island School of Design als Estats Units o Hfg-Karlsruhe a Alemanya.

Aquesta és la primera exposició de disseny industrial del nou Gravat. L’exposició es podrà veure fins al 21 de març.

 

 

Et poden
Interessar
...

BONART_BANNER-POSTECTURA-817x68