M-CCX-TESLA-Banner-817x68px-CAT
\

Convocatòries

"Talents Contemporanis", la Fundació François Schneider obre convocatòria

bonart madrid - 02/09/19
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Baner_Claramunt_Bonart_360x356

Ja està obert el termini per a la presentació de sol·licituds a la novena edició del concurs Talents Contemporanis.

La Fundació François Schneider vol descobrir, acompanyar i revelar nous talents al gran públic i donar suport a la creació contemporània sobre el tema de l’aigua. Amb el concurs “Talents contemporanis”, creat el 2011, François Schneider dona suport a aquests creadors mitjançant l’adquisició de les seves obres i mitjançant la seva promoció al Centre d’Art Contemporani de la Fundació mitjançant una exposició i la publicació d’un catàleg.


La convocatòria per a la presentació de sol·licituds  estarà oberta del 2 de setembre al 2 de novembre de 2019.Cada any, més de 1.000 artistes de prop d’un centenar de països diferents presenten sol·licituds. Després de que més d'una quarantena de finalistes hagin estat seleccionats per quatre comitès d'experts, el Gran Jurat Internacional, presidit per Jean-Noël Jeanneney, tria un màxim de set guanyadors.

El pressupost anual ascendeix a 300.000 euros. Cada premiat rep 20.000 euros per l’adquisició de la seva obra. També es destina una quantitat de 160.000 euros per a la creació d'obres presentades en forma de projecte, com a suport per a la seva producció.


El concurs “Talents contemporanis” condueix a una exposició col·lectiva al Centre d’Art Contemporani de la Fundació i a una publicació bilingüe que presenta l’obra dels guardonats.


A la imatge, François Schneider Foundation.Et poden
Interessar
...