Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1

Certàmens

La Biennal d’Art Contemporani Català a Olesa

La Biennal d’Art Contemporani Català a Olesa
bonart olesa de montserrat - 05/03/13

L’ajuntament d’Olesa de Montserrat, en aquests temps de forta crisi, vol fer un esforç i seguir potenciant la creació artística, i en especial l’art més nou dels joves creadors del país. En aquests moments en què la Cultura es veu molt afectada per l’actual situació, cosa que dificulta que els artistes més joves puguin mostrar les seves creacions al públic, l’Ajuntament d’Olesa de Montserrat manté el seu compromís amb la Biennal d’Art Contemporani Català, -biennal itinerant d’abril de 2012 a gener del 2014, per tot Catalunya- i acull novament aquesta divuitena edició, tal i com ja ha fet amb altres edicions. Manté així viva la flama de les arts joves a la pròpia ciutat i també al país, participant en aquest fet descentralitzat de l’art jove.

La biennal 2012 és un impuls a l’art d’avui i un toc d’atenció de la creativitat més jove  del país, en un moment difícil de fortes retallades culturals, que els nostres artistes pateixen profundament.

El jurat de la Biennal 2012 representa el sector de les arts plàstiques a Catalunya i enguany està format per Lluís Campins, director del Museu de Sant Cugat; Eudald Camps, crític d’art de Girona, Josep Canals, galerista i director de la Biennal, Francesc Gabarrell, Conservador del Museu d’Art Jaume Morera de Lleida, Àlex Mitrani, crític d’art i comissari independent, Josep Montoya, Vicedegà de Cultura de la Facultat de Belles Arts de la Universitat de Barcelona i Aureli Ruíz, artista plàstic i visual de Reus.

Participen a la Biennal Lúa Coderch, Loretta Firmani, Ayuko Hoshino, Laura López Balza, Claudia Pagès Rabal, Francesc Ruiz Abad, Joan Saló Armengol, Sergi Serra Mir i Mireia Terrado Lozano.

La Biennal serà a Olesa de Montserrat del 5 d'abril a l'1 de maig a l'Espai d'Art La Passió.

A la imatge, "Circ" de Laura López.

Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1Nial nou-180x178

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88