818x68-Bonart-IA

Exposicions

Mario Corea a la Demarcació de Girona del Col·legi d'Arquitectes

Mario Corea a la Demarcació de Girona del Col·legi d\'Arquitectes
bonart girona - 12/03/13
S’ha inaugurat l’exposició El Quadern dels inicis. Mario Corea, a càrrec del mateix arquitecte i de Frederic Cabré, president de la Demarcació de Girona del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC). La mostra, comissariada per Diane Gray, es podrà veure a la sala La Cova de la seu del COAC a la plaça Catedral, 8 de Girona, fins el 26 de maig.

El Quadern dels inicis. Mario Corea mostra una vintena d’obres i projectes de Corea a partir de la influència de cinc figures de referència en la formació i la trajectòria de l’arquitecte: Frank Lloyd Wright, el primer model de la seva etapa d’estudiant; Josep Lluís Sert, al despatx del qual es va incorporar en arribar als EUA; Louis Kahn, a qui va conèixer en una correcció a Harvard; Fumihiko Maki, que va ser professor seu a Harvard; i Mies van der Rohe, l’arquitectura del qual va descobrir a través del reconstruït Pavelló de Barcelona. El visitant té, a més, l’oportunitat de composar a la mida dels seus interessos un quadern amb els dibuixos i els textos de les obres exposades, de forma que pot sortir de l’exposició amb un petit catàleg format com el quadern de Mario Corea, de fulls sense enquadernar que resumeixen la concepció de l’arquitectura i, fins i tot, de la vida de l’arquitecte argentí.

A la seu de Girona, també s’hi podrà veure el documental El valor de la idea produït per Nihao Films, en el qual el Mario Corea ens obre les portes del seu estudi i la seva vida. Un recorregut per la vida de l’arquitecte, a través d’aquest documental descobrim una vida plena de dedicació al treball i de casualitats vitals.
inclassificablesMG_Bonart-180x180px

Et poden
Interessar
...