BannerFCC_Bonart
Esportgràfica Ciclista anuncia els guanyadors

Convocatòries

Esportgràfica Ciclista anuncia els guanyadors

bonart palma - 14/03/13
BONART_180x180Banner_180x180
L’exposició de la segona edició del concurs de fotografia digital, Esportgràfica Ciclista, s’inaugura el dia 14 de març a Ses Voltes al costat de l’exposició de la 27a Palma Fotogràfica. El passat 20 de gener, amb motiu de la celebració de la 35a Diada Ciclista de Sant Sebastià, l’IME va organitzar Esportgràfica Ciclista, que té com a objectiu conjuminar l’esport i la fotografia, dues de les aficions més arrelades a Palma. 75 fotògrafs aficionats de totes les edats, varen participar en aquest concurs i varen recórrer al costat dels centenars de ciclistes els carrers de Palma, des de la plaça de Cort fins al poliesportiu de Son Moix. Un recorregut ple d’anècdotes i escenes ciutadanes, que els inscrits en el concurs varen captar amb les seves càmeres. El resultat fotogràfic es podrà veure a l’exposició que s’inaugura el 14 de març a Ses Voltes. Els cinc premis i dos finalistes de la segona edició d’Esportgràfica es lliuraran durant la inauguració del 14 de març, a partir de les 19 h. L’exposició comptarà amb la presència de Damià Vich, director general de l’Institut Municipal d’Esports, i els representants de les cases col·laboradores El Corte Inglés, Orbea Gomila, Foto Ruano i el restaurant Hard Rock Cafè.

L’exposició romandrà oberta a Ses Voltes fins el 17 d’abril. Els horaris de Ses Voltes són de dilluns a dissabte d’11 a 13.45 h i de 15.30 a 20.30 h. Els diumenges i festius, de 10.30 a 14.30 h, i els dilluns està tancat.

Els premis són: Primer premi El Cortes Ingés, Rafael Babot; segon premi Orbea Gomila, Alain Villena; tercer premi foto Ruano, Marta Simó; quart premi foto Ruano, Vicente Pircornell; cinquè premi Hard Rock, Martía José Sánchez; primer finalista IME, Juan Muñoz i segon finalista IME, Miguel Morey.

A la imatge, foto de Marta Simó, una de les guardonades.

 

Et poden
Interessar
...