728x90

Notícies

Torna Hybrid Festival a 38 espais de tota la ciutat

Torna Hybrid Festival a 38 espais de tota la ciutat
bonart madrid - 04/09/19
L'escena de l'art més alternativa inicia la temporada a Madrid: torna Hybrid Festival a 38 espais de tota la ciutat i amb més de 150 artistes involucrats. Hybrid Festival celebra enguany la 4ª edició del 13 al 28 de setembre.
Com a novetat, aquest any el Festival incorpora el projecte SWAP d'intercanvi artístic amb espais de fora de Madrid (nacionals i internacionals), que posa focus aquest any a Ucraïna. En continuïtat amb edicions anteriors, s'atorgarà el Premi impulsar-by Petit Palace. Al festival hi participen espais sense ànim de lucre, però també llocs que combinen la seva activitat cultural amb botiga de disseny, coworking creatiu, sala de concerts o fins i tot un estudi d'arquitectura. Dues setmanes per apropar a qualsevol persona interessada al teixit artístic alternatiu de la ciutat i oferir-li la possibilitat d'arribar a l'art d'una manera diferent.
38 seus formen part de la xarxa de HYBRID Festival, amb propostes expositives i activitats que se succeiran durant les més de dues setmanes de durada del festival. El cronograma inclou espais inèdits al festival com La Causa Galeria, que presenta l'exposició "Ferida Internet", de l'artista amb influències urbanes, Gviiie, o La Coberta que participa amb la mostra "La casa per la finestra" Francisco Major i Laura Martínez Hernández. Tornen a participar espais que porten formant part del festival des dels seus inicis, com Habitar la Línia, que presentarà la mostra "Poètica de l'ensorrament | l'apropiat "de l'artista Estefania Santiago, La Catorze Quinze amb la col·lectiva" Metamorphsynthesis "amb Ludivine Reuneixi, Iria Martínez i Jose Laguillo o Espai Naranjo que participa amb la mostra multidisciplinar d'un sol dia" El Primer Llar "amb peces de Dandara Catete , Sonsoles Company de Betancourt, Daniel Rietti, Pablo Álvarez, Arpa & Rizo, Alberto Omiste, Victòria Lamas i actuacions de Clara Et Canta, Warcyahl, Agnes P, Chawa, Easy Parx + Me-Lenna i "El Sensible", Dob41 i Joaquín fusta Gamo, un projecte comissariat per Alejandro Alonso Moro de projecte Rosebud. El llistat complet d'espais, iniciatives i artistes participants es pot consultar al web de Hybrid Festival, o al dossier del festival. Com a novetat per a la quarta edició, Hybrid Festival 2019 presenta un nou projecte de cooperació entre espais de Madrid i iniciatives de tall híbrid tant d'Espanya com d'altres països d'Europa. Comissaris i artistes d'espais i projectes convidats a participar en SWAP presenten, en sis espais de la ciutat, exposicions i activitats que es duran a terme al llarg de tot el festival. L'objectiu d'aquest projecte és fomentar sinergies entre creadors locals i projectes que realitzen la seva activitat fora de Madrid. El projecte SWAP ha estat comissariat i coproduït per Boreal Projects, plataforma organitzadora de HYBRID Festival. Tindrà especial Focus a Ucraïna, i tres dels projectes participants en la secció provenen de 3 ciutats d'aquest país: Kíev, Dnipró i Járkiv. La participació d'espais d'Ucraïna en el festival és un projecte de cooperació amb l'Institut Ucraïnès.
A la imatge, Hybrid Festival.
GC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180JP_Bonart-180x180-Online_

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88