FCC-Segell-banner4
Bonaventura Ansón exposa al Museu de la Terrissa

Exposicions

Bonaventura Ansón exposa al Museu de la Terrissa

bonart quart - 16/03/13
BanerVictor04Banner-CMW-180x180px_v1-esp
Des del dissabte dia 6 de març es pot veure al Museu de la Terrissa de Quart l'exposició La gàbia de la porta oberta de Bonaventura Ansón. La mostra es una recorregut de la vida professional de l'artista com a pintor i escultor. L'exposició es podrà visitar fins al 21 d'abril, els dissabtes de 10.30 a 14 i de 17.30 a 20 h. i els diumenges i festius de 10 a 15 h.

Bonaventura Ansón va pronunciar unes emotives paraules en motiu de la presentació de l'exposició "que servirà per posar punt i final a aquesta manera de treballar en el món de les arts". Ara, Bonaventura Ansón, que va tenir un entranyable record pel seu poble, Tossa, comença una nova etapa. Ha volgut exposar al Museu de la Terrissa per completar el cicle d'exposicions que va iniciar a la Fundació Valvi amb Nos-altres i també "perquè a un artista li agrada exposar en un museu i més si aquest museu l'has vist créixer des del seus inicis". Ansón ha escrit de l'exposició que "el temps ja s'haurà allunyat tant, tant, que mai més serà nostre ni nosaltres d'ell", però "la gàbia quedarà oberta per sempre més, vanament oberta"...

A les imatges, a dalt, Bonaventura Anson davant la gàbia oberta que hi ha a l'entrada del Museu. A sota, dos moments de l'acte celebrat al Museu de la Terrissa.

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIES-DE-L'ART-