FCC-Segell-banner4

Notícies

Exposició de punts de llibre d'artists gironins a la parada de la Carnisseria Alemany

bonart girona - 17/03/13
La-Galeria-201602-recursthumbnail_Centre Pere Planas nou 2021
Amb motiu de la diada de Sant Jordi, la Carnisseria Alemany, situada a la parada número 141-142 del Mercat del Lleó de Girona, exposarà una mostra de punts originals de llibre de vuit artistes gironins. Els artistes participants són: Quim Corominas, Montserrat Costa, Josep Perpiñà, Barraca, Lluis Bosch Martí, Vicens Huedo, Gonzalo Tabuenca i Jordi Gispert.

El propietari de la carnisseria, el banyolí Xavier Alemany, ha informat que aquesta iniciativa de mecenatge sense cap ànim de lucre "tindrà una durada aproximada de trenta dies" i ha afegit que "actualment estem treballant amb un projecte d'un receptari de cuina en el que hi col.laboraran artistes de les comarques de Girona i escriptors com Salvador Sunyer o l'historiador, periodista i crític d'art, Jaume Fàbrega, entre d'altres..."

L'any 2008, Alemany va encarregar a l'artista Quim Corominas 50 punts de llibres diferents, dels quals se'n va triar un per reproduir-lo en una edició de 1.000 exemplars numerats. Alemany va repartir aquests punts entre els amics i clients de la seva parada. Aquesta iniciativa va ser un èxit i es va tornar a repetir en posteriors fires de Sant Narcis i Sant Jordi amb artistes diferents.

A la imatge, una obra de Josep Perpinyà.

 

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner