banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Madola presenta la "Suite Wagner" a la sala ACC

Madola presenta la \
bonart barcelona - 26/03/13

A partir del dia 4 d’abril la sala de l’Associació de Ceramistes de Catalunya del carrer Doctor Dou, 7 de Barcelona presenta l’exposició Suite Wagner de Madola que es podrà veure fins al 24 de maig del 2013. Madola, ceramista catalana, membre de l’Acadèmia Internacional de Ceràmica, amb més de 40 anys de trajectòria en el món de l’art presenta una obra que es mou entre la ceràmica, l’escultura i les instal·lacions amb un elevat sentit conceptual. Interessada per l'obra de Wagner des de la meva primera visita al Liceu de Barcelona durant els Festivals Wagner l'any 1955, i més tard també al Liceu i als Festivals de Bayreuth, amb motiu del bicentenari del seu naixement “he volgut fer la meva interpretació de les seves òperes. He treballat sobre les catorze òperes i un septet, entenent-ho com un tot i buscant la unitat dins la complexitat tant en la seva obra com en el meu treball.”

El dia de la inauguració David Alegret, tenor, cantarà 2 lieds de Richard Wagner acompanyat al piano per Francesc Prat, pianista.

A la imatge, “Götterdämmerung” (La caiguda dels Deus) 1884. Terra xamotada blanca, porcellana,òxid de cobalt, òxid de ferro. 32 x 23 x 17 cm. de Madola.

SS_Bonart-180x180-Onlineinclassificables

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px