FCC-Segell-banner4
La Fira Antic Empordà oberta fins l\'1 d\'abril

Certàmens

La Fira Antic Empordà oberta fins l'1 d'abril

Baner_CarlosPazos_Bonart_180x180_v2BanerJaumeRiba05
Fins dilluns dia 1 d'abril la Bisbal d'Empordà acull la fira Antic Empordà, que enguany confirma la importància d'aquest esdeveniment com a fira monogràfica del sector i consolida la Bisbal com a centre aglutinador d'un ampli ventall de professionals dedicats a la restauració i venda d'antiguitats així com el sector de la decoració. Una total d'uns quaranta expositors presenten una molt bona oferta d'objectes d'interès, així com tota una sèrie d'antiguitats exclusives i de qualitat, i també exhibeixen peces creades i dissenyades segons les tendències de la decoració actuals. Com a novetat d'aquest any cal destacar la presència d'antiquaris i brocanters de les comarques de Girona com Antiguitats Ernest Comas, Antiguitats i Restauracions Canal, Antiguitats Plana, Art i Argent, entre altres i la presència de dues galeries internacionals com són Laure-Baudet Antiques de Tolosa, que torna a repetir a la fira i Thierry Carrétéro de Nimes. També aquest any participa amb un estand l'Associació de l'Estudi del Moble, la Fundació Mascort, el Museu del Bonsai i la Federació del Comerç.

Pel que fa a les peces destacades cal esmentar la talla de fusta policromada Espanya del s.XVI, que presenta Francesc Alba, o les figures de terracota d'Antic Dolors Martí. En mobiliari antic, destaquem la cuina econòmica de ferro colat de finals del segle XIX d'Antic E.Martorell, els canteranos del segle XVIII d'Antic i Portes Mistaire o el llit d'Olot del segle XVIII, policromat que mostra Antiguitats i Restauracions Canal d'Olot. Una altra de les peces destacades és la porta del segle XVII de pi d'Enric Serraplanas.
En pintura, destaquem el Diorama català del segle XIX, d'Art i Argent, que representa el trànsit marítim entre Espanya i Amèrica, els quadres de paisatges urbanístics de la galeria Guy Thomas de Peralada, les obres d'Olga Turà de la galeria Nord.Land de la Bisbal i un Roura, que reprodueix el paisatge de Cadaqués, d'Enric Serraplanas. En rellotgeria, cal esmentar el regulador imperi del 1.810 d'Antic d'Aró i la presència de Palau de Casavells, que el proper 30 de març presenta la col.lecció Chillida de Nanimarquina. També cal destacar el quadre de grans dimensions de Phillipe Pastor que exhibeix Francesc Feliu en el seu estand.

Et poden
Interessar
...

970x250_appec2021