Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Exposicions

La Galerie Fons Welters presenta els últims treballs de Folkert de Jong

La Galerie Fons Welters presenta els últims treballs de Folkert de Jong
bonart amsterdam - 06/09/19
La Galerie Fons Welters, carrer Bloemstraat 140 d'Amsterdam, presenta els últims treballs de Folkert de Jong del 7 de setembre al 19 d'octubre.
Amb Beginings, Folkert de Jong (1972, NL) obre un nou capítol en la seva pràctica artística. En aquesta tercera exposició en solitari a la Galerie Fons Welters, que gira entorn de la transformació de la humanitat en la societat, presenta una sèrie d’escultures instal·lades al voltant d’una gran piràmide. L’ús de materials sempre ha tingut un paper important en la pràctica de De Jong. És conegut per les seves escultures de poliuretà i poliuretà, que formen un món grotesc únic en el qual De Jong analitza la condició humana a través de referències art-històriques i polítiques.
En els últims anys, De Jong ha vist un gir del Zeitgeist i, utilitzant entre altres coses el seu propi cos com a model, examina la seva connexió amb la societat com a artista. Aquesta qüestió substancial té un nou impuls en els inicis per un canvi de llenguatge visual amb materials abans no utilitzats, amb el que resulta un vocabulari més ampli per comunicar-se.
A la imatge, taller de Folkert de Jong, estiu de 2019.
thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

banner_aire_bonart_horitzontal