banner-elscatala-817x88px
Més autors europeus envaeixen el Saló del Còmic

Certàmens

Més autors europeus envaeixen el Saló del Còmic

bonart barcelona - 06/04/13
Banner300x300SET_INTL_ARXIUS_AJBCN_300x250

L’historietista i il·lustrador belga Crisse, el noruec Jason, els francesos Serge Clerc, Fabrice Tarrin, Emile Bravo i Charles Masson, i l'espanyol Carlos Ezquerra, s'incorporen als autors convidats al 31 Saló Internacional del Còmic de Barcelona gràcies a la col·laboració de SD Distribuciones, Astiberri, Diábolo Ediciones i Ediciones Kraken. El certamen se celebrarà del dijous 11 al diumenge 14 d'abril, en el Palau 8 de Fira Barcelona Montjuïc.


Crisse és sobretot conegut pels seus treballs de fantasia heroica, especialment el realitzat en la saga La Espada de Cristal, que va crear al costat de Jacky Groupil, mentre que el noruec Jason és amant dels gats mosqueters i tot tipus d'animals la vida dels quals sembla lligada a una pel·lícula d'Alfred Hitchcock, a més d'un dels majors representants del còmic independent nòrdic. Per la seva banda, Serge Clerc, creador del detectiu Phil Perfect, ha estat lligat des dels seus inicis a la indústria musical, doncs aquest mateix detectiu era ja el protagonista d'una tira còmica que apareixia en una coneguda revista francesa dedicada al món de la música (Rock & Folk). Però la cosa no es queda aquí, perquè Clerc va acabar convertint-se en il·lustrador de portades de discos (entre ells, de The Cramps i Joe Jackson).


Pel que fa a Fabrice Tarrin va començar la seva carrera en la revista Spirou i s'ha relacionat amb autors com Lewis Trondheim, Marjane Satrapi i amb Emile Bravo, un altre dels nous convidats al Saló, autor de Mi mamá está en América y ha conocido a Buffalo Bill. Col·laborador habitual de Garth Ennis i creador del disseny visual del Juez Dredd, Carlos Ezquerra és un dels grans dibuixants espanyols en actiu. També ens visitarà Charles Masson qui imposa a tot el que fa, la visió social que la seva feina com a metge li obliga a viure diàriament. 

Et poden
Interessar
...

817x88-HISTÒRIA-DE-L'ART[1]