Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Art Palma Brunch 2013 anima el món de l'art mallorquí

Art Palma Brunch 2013 anima el món de l\'art mallorquí
bonart palma - 07/04/13

El dissabte 6 d'abril s'ha celebrat a ciutat de Palma una nova edició d'Art Palma Brunch 2013. Les galeries de l'Associació Art Palma han organitzat un esdeveniment artístic que ha animat durant el matí el món de l'art mallorquí. Les galeries i tambè quatre museus de la ciutat han obert amb una programació de luxe i, a més, han invitat al públic a la degustació de vins i productes de la terra.

Abba Art Contemporani ha presentat La cima de lo posible de Cruz Ugarte; Ferran Cano, Reverberación de Joan Cabrer; Galeria Horrach Moyà, col·lectiva amb Vasco Araújo, Martin John Callanan, Carles Congost, Girbent, Susy Gómez, Aníbal López, Montserrat Soto, Joana Vasconcelos i Alejandro Vidal; Kewenig, Murder, She Said de Pavel Pepperstein i Astrid Colomar; Galeria la Caja Blanca, Permiso de Residencia, projecte de Murad Khan Mumtaz i Yra El-Sherbini; Galeria Maior, Brotes verdes d'Eva Lootz; Pelaires CCC, col·lectiva The Ideal Saloon Wall; Sala Pelaires, Synopsis amb Jordi Alcaraz, Joan Brossa, Rafa Forteza, Nigel Hall, Rebecca Horn, Antoni Miralda, Santi Moix, Miquel Navarro, Pep Llambías i Bernardí Roig; Galeria SKL, Rapporti di rapidità de Mauro Ceolin i Galeria Xavier Fiol, Evidence de Santiago Villanueva. Pel que fa als museus, CaixaForum Palma ha presentat Torres i Gratacels de Babel a Dubai; Es Baluard, Mallorca i la interpretació del paisatge Ubú. Miró en escena; Dualitat, Ceràmiques de Picasso i Gabinet: Diàlegs en l'abstracció; Fundació Pilar i Joan Miró, Joan Miró, camps creatius i el Casal Solleric, on el president del Govern Balear ha inaugurat Art Palma Brunch 2013, Lawrence Carroll, Jaume Orejuela i Juan López.

Les galeries d'AIGAB (Associació Independent de Galeristes de les Illes Baleares) han mostrat la seva disconformitat per la decisió d'Art Palma de prescindir d'ells en aquesta edició. Fins i tot, algunes galeries de l'associació van tenir el dissabte les portes tancades. El president dels Artistes Visuals de Balears, Paco Espinosa ha manifestat que és important aconseguir l'unitat de les dues associacions a l'hora de programar Art Palma. Un portaveu d'Art Palma ha comentat sobre l'exclusió de les galeries d'AIGAB que fa temps que "treballem amb aquest projecte i les galeries que vulguin participar-hi han de mantenir uns mínims".

A les imatges, a dalt, inauguració d'Art Palma Brunch a l'entrada del Casal Sollerich; a sota, les autoritats a la galeria Pelaires CCC i "Rapporti de Rapidità" de Mauro Ceolin a la galeria SKL.

Banner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1thumbnail_Centre Pere Planas nou 2021

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1