banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Roca Sans presenta “Tunísia. Dues ànimes” a Ulled Asociados

Roca Sans presenta “Tunísia. Dues ànimes” a Ulled Asociados
bonart barcelona - 07/04/13

L’artista Joan Carles Roca Sans presentarà la col·lecció de dibuixos digitals i pintures: Tunísia. Dues ànimes a la Sala d’Innovació i expressió creativa de l’agència de comunicació Ulled Asociados. La presentació tindrà lloc el dijous 11 d’abril a les 19:30 hores.

Tunísia. Dues ànimes s’articula al voltant d’una història de ficció que té com a temàtica la dicotomia entre la formació occidental i l’islamisme, entre la diferent manera de percebre el món de dues amigues, de les confrontacions per ideals i valors integrats. D’aquesta manera, pretén materialitzar la realitat de Tunísia a través de dibuixos i pintures els quals presenten uns alts nivells de lluminositat com a principal element definitori de la col·lecció.

La història completa es pot trobar a Sidi Bou Said–Tunísia”(www.rocasans.net), així com el curtmetratge d’animació Tunísia, la revolta, que es projectarà com a primícia a Ulled el dijous 11 d’abril. Aquesta història gràfica en format audiovisual segueix la línea de Xipre; la frontera, una peça bàsica per comprendre les raons que han portat l’illa a la compromesa situació actual i que la Fundació Vila Casas va programar l’any passat al Museu de Fotografia Contemporània.

Aquesta nova exposició forma part d’un projecte de caràcter global, el Projecte Ermóupoli, concebut com un llarg viatge pel Mediterrània que engloba diferents episodis orientats a la reivindicació de valors desapareguts en nom del progrés, el respecte entre diferents cultures i l’experiència del viatge com a factor de canvi personal. La forma d’expressió atén a un joc transmèdia i no lineal, és a dir, combina diferents suports artístics en base de les experiències viscudes per l’autor i convertides en literatura.

 

banner-oro-180x180-geneBanner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px