DP_Bonart-1280x150px

Notícies

Inauguració de la Mostra de Fotoperiodistes Girona 2012 al Centre Blanquerna

Inauguració de la Mostra de Fotoperiodistes Girona 2012 al Centre Blanquerna
bonart madrid - 12/04/13

El vicepresident de la Diputació de Girona i diputat de Cooperació Local, Cultural i d'Acció Social, Xavier Soy; el delegat del Govern de la Generalitat de Catalunya a Madrid, Jordi Casas; i el president de la Demarcació de Girona del Col·legi de periodistes de Catalunya, Narcís Genís, van inaugurar la Mostra de Fotoperiodistes Girona 2012 al Centre Cultural Blanquerna de Madrid. L'acte va comptar amb l'assistència d’alguns representants polítics gironins al Congrés i al Senat.

L’exposició, que es podrà veure fins al 29 d'abril, aplega 27 imatges a través de les quals es volmdonar a conèixer el treball que durant el darrer any ha fet el Col·lectiu de Fotoperiodistes de Girona. En total, la Mostra es compon de 54 fotos fetes per 27 professionals. Cadascun hi ha aportat dues imatges: una de tema lliure i l'altra, centrada en el seu punt de vista sobre un dels motors més importants de les nostres comarques, el turisme. Les fotografies que es poden veure a Madrid són les de tema lliure. 

L'exposició es va inaugurar a la Casa de Cultura de Girona el mes d’octubre de 2012, i des de llavors s'ha pogut veure a diversos municipis de les comarques gironines. La Mostra de Fotoperiodistes Girona 2012 compta amb fotos de David Aparicio, Martí Artalejo, Cèlia Atset, David Borrat, Andoni Canela, Joan Castro, Carles Colomer, Dani Duch, Pere Duran, Agustí Ensesa, Manel Lladó, Roger Lleixà, Marc Martí, Carles Meléndez, Conxi Molons, Josep M. Oliveras, Jaume Purcallas, Aniol Resclosa, Jordi Ribot, Quim Roser, Lluís Serrat, Inma Sainz de Baranda, Tino Soriano, Llibert Teixidó, Robin Townsend, Rosana Vidal i Toni Vilches. Són fotografies de 50 x 70 cm, a través de les quals es plasma la manera de treballar de cada professional i s’aproxima l’espectador a realitats i esdeveniments recents.

 

Impremta Pages - banner-180x178Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...