0324-banner-bonart-Racisme-1280x107px

Convocatòries

Set projectes finalistas al premi de la XIII Biennal de Disseny d’Interiors de Girona

Set projectes finalistas al premi de la XIII Biennal de Disseny d’Interiors de Girona
bonart girona - 16/04/13

Un total de set projectes opten al premi de la XIII Biennal de Disseny d’Interiors de Girona, que Es donarà a conéixer el dia 19 d’abril, a les 21 h, a l’Auditori de La Mercè. Els projectes finalistes són els següents: Busquets Festa, de Joan Bosch; Fleca Descamps, de Chantal Bachs; One–Espai Gastronòmic Music Bar, de Teresa Casas; Casa DBB, de Sònia Busquets i Marta Brugulat; Casa a l’Empordà, de Maite Prats; Centre Ginecològic Giah, de M. Carmen Martínez, i Norfisa Indústria Càrnica, de Mario Ramos i Josep M. Bosch. Enguany, el jurat estarà formatnper l’arquitecte tècnic i dissenyador d’interiors Agustí Costa; per la periodista i directora de la revista Top Girona, Cuca Mascort; per la dissenyadora d’interiors i presidenta del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya (CODIC), Elisabet Campoy; per la dissenyadora d’interiors i vicepresidenta del CODIC-Lleida, Maite Martí, i pel dissenyador gràfic Joan García.

La finalitat de la Biennal, organitzada per la Demarcació de Girona del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors de Catalunya, és divulgar l’interiorisme ben aplicat, fomentar l’interès creatiu dels professionals degudament qualificats i promocionar el col·lectiu de professionals de la decoració i el disseny d’interiors, així com les obres realitzades a la demarcació de Girona.

“La Biennal és un acte que serveix per refermar l’interiorisme fet a la nostra demarcació. Les obres finalistes ens mostren una vegada més les actuacions professionals que s’han fet en diferents àmbits: locals comercials, locals d’oci o habitatges particulars. L’objectiu de la nostra tasca és millorar el benestar i la qualitat de vida de les persones en concret i de la societat en general. Amb aquest acte, el nostre col·lectiu pot mostrar la seva feina a la societat per a la qual vol treballar, amb el rigor, els valors i el compromís que sempre s’han tingut. Volem un interiorisme a l’abast de tothom i per això el mostrem representat en aquesta biennal”, explica la presidenta del CODIC-Girona, Teresa Casas.

Durant l’acte, es lliurarà també el VIII Premi Lluís Cairó, que aquest any vol homenatjar la tasca d’Anna Albar, directora de Fira de Girona del 2002 al 2013. “Li volem agrair la seva implicació i col·laboració durant els tres últims anys amb el Col·legi, amb l’aposta per a la realització de Ginteriors i amb el seu suport als professionals de "interiorisme i de les empreses associades al nostre col·lectiu, així com la seva participació en altres activitats que la nostra associació ha organitzat”, destaca la presidenta Teresa Casas. El premi Lluís Cairó és un homenatge al fundador del Col·legi de Dissenyadors d’Interiors i Decoradors a Girona i es concedeix com a reconeixement a la persona o entitat que per la seva trajectòria professional o pel seu suport a la professió de dissenyadors d’interiors mereix aquesta distinció.

A la imatge, un dels projectes finalista. 

Eude, genericBanner-Consuelo-Kanaga-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1