Banner-Camara-domestica-1280x150px_v1-cat-1

Notícies

Tallers "islados" obre la temporada 2013

bonart maó - 17/04/13

Aquest  és un any literari, però amb unes gotes de fotografia i cinema. Amb un ple total  l'helenista Bernado Souvirón, autor de Fills d'Homer, entre altres obres va obrir el 4 d'abril el Talalers "islados" de Menorca. Ara, la paraula passa al fotògraf i teòric de la imatge Joan Fontcuberta, recentment guardonat amb el ‘nobel’ de la fotografia: el Premi Internacional Hasselblad. El terreny s'obre a partir de juny als tallers literaris: Soledad Puértolas, Carme Riera, Chantal Maillard, Gustavo Martín Garzo, Julio Llamazares i la parella Elvira Lindo i Antonio Muñoz Molina. El cinema tancarà temporada a l'octubre amb Román Gubern, d'una banda, i Víctor Estarrufi, per un altre.

Són tres les temporades de Tallers islados. La tònica: quatre dies d'immersió en l'univers que proposa l'autor, amb qui no només es comparteixen les classes, sinó també els moments de distensió, en un entorn molt especial on el paisatge està sempre present, amb persones d'inquietuds similars, amb molt diàleg i bons aliments. Ingredients tots ells que, vist el vist, propicien l'amistat. En resum: un parèntesi en la vida diària que transforma i enriqueix. Fins a la data s'han islado: Albert Sánchez-Piñol, Andrés Trapiello, Joan Fontcuberta, Pierre Gonnord, Miguel Gallardo, Félix d'Azúa, Manuel Vicent, Manuel Rivas, Bernardo Souviron, Albert Boadella, Juan José Millás, Eduardo Mendoza i Rafael Argullol. 

La presentació tindrà lloc el dia 19 d’abril, a les 12.30 hores, a La Seca–Espai Brossa (Flassaders, 40, Barcelona). Hi assistirà Mariona Fernández, promotora de Tallers islados

A la imatge, Joan Fontcuberta.

canal-mnactec-180-180Banner-Camara-domestica-180x180px_v1-cat-1

Et poden
Interessar
...

Banner-Consuelo-Kanaga-1280x150px_v1-cat-1