banner_aire_bonart_horitzontal

Certàmens

La primera Fira de les Antiguitats se celebrarà el 28 d’abril

La primera Fira de les Antiguitats se celebrarà el 28 d’abril
bonart cornellà de llobregat - 19/04/13

Fira de Cornellà acull el dia 28 d’abril la primera Fira d’Antiguitats. La iniciativa neix amb la voluntat de convertir-se en tot un referent pels amants i seguidors d’aquest sector que arrossega un públic molt específic. D’una banda, atreu restauradors d’objectes i peces de gran valor històric que compren per poder recuperar-los i, d’una altra, aquest tipus de fires crida l’atenció dels compradors que col·leccionen aquests articles. Així, el diumenge, 28 d’abril la plaça exterior de Fira de Cornellà es convertirà en el millor aparador d’antiguitats entre 8h del matí i 15h de la tarda amb accés gratuït. La voluntat és que aquesta fira tingui una periodicitat mensual fent-se un lloc entre aquest tipus d’esdeveniments i, per proximitat, sigui la Fira d’Antiguitats referent a la comarca del Baix Llobregat i a l’àrea metropolitana de Barcelona. 

La Fira de les Antiguitats té com a objectiu recuperar el gust per l’antic, símbol de les nostres tradicions. Amb una quarantena d’expositors procedents de tot Catalunya i, fins i tot, del sud de França, durant el matí del diumenge el visitant podrà comprar de tot i a preus assequibles. Es poden trobar des de peces per tan sols 25 euros fins a mobiliari antic amb preus que poden arribar als 400 euros. Articles a l’abast del públic com per exemple rellotges, llits, baüls, eines de conreu antigues, una gran gamma de quinqués, o mobiliari, entre d’altres.

Segons l’organitzador de la Fira de les Antiguitats, Jordi Sala, “el públic ha de tenir clar que el segment de les antiguitats no oferta peces catalogades com a patrimoni d’art. Són peces amb valor històric que es recuperen per tal de tenir testimoni de la seva vàlua en temps passat recuperant-los evitant la seva extinció. La majoria de les peces que es mouen en el mercat de les antiguitats procedeixen des de França on es celebren amb periodicitat les fires amb més renom i on els antiquaris són assidus per poder recuperar articles de gran valor”.

Eude, genericBanerRocas180x180

Et poden
Interessar
...

Bonart_banner-1280x150_FONS-AVUI-90