canal-mnactec-1280-150

Convocatòries

Maite Prats i Anna Albar, guardonades en la XIII Biennal de Disseny d'Interiors

Maite Prats i Anna Albar, guardonades en la XIII Biennal de Disseny d\'Interiors
bonart girona - 19/04/13

La Demarcació de Girona del Col·legi de Dissenyadors d'Interiors i Decoradors de Catalunya ha organitzat l'acte d'entrega de premis de la XIII Biennal de Disseny d'Interiors de Girona a l'auditori de la Mercè. El jurat format per Agusti Costa, Cuca Mascort, Elisabet Campoy, Maite Martí i Joan García ha atorgat el primer premi al projecte Casa a l'Empordà de Maite Prats i una menció especial a One-Espai Gastronòmic Music Bar, de Teresa Casas. S'han presentat als premis els projectes Busquets Festa, de Joan Bosch; Fleca Descamps, de Chantal Bachs; Casa DBB, de Sònia Busquets i Marta Brugulat; Centre Ginecològic Giah, de M. Carmen Martínez, i Norfisa Indústria Càrnica, de Mario Ramos i Josep M. Bosch. La vuitena edició del Premi Lluís Cairó ha estat atorgada a Anna Albar, directora de Fira de Girona del 2002 al 2013.

L'acte, conduit pel periodista Gil Costa de Televisió de Girona, s'ha celebrat amb l'assistència del director general de la conselleria d'Empresa i Ocupació, Xavier Gibert; la tinent d'alcalde de Girona, Isabel Muradas i la presidenta del col·legi, Teresa Casas. La vetllada-ha estat amenitzada per la Jove Big Band de Girona, dirigida per Dani Alonso amb el suport de l'Escola de Música de Sant Gregori.

A les imatges, a dalt, Anna Albar amb la presidenta del Col·legi, Teresa Casas i a sota Maite Prats amb Agustí Costa en el moment de l'entrega del premi i el projecte guanyador.

inclassificablesGC_Banner_TotArreu_Bonart_180x180

Et poden
Interessar
...

0224-banner-bonart-MetgeRural-1280x107px