FCC-Segell-banner4
Arts Libris acaba avui i atorga els premis Fundació Banc Sabadell

Certàmens

Arts Libris acaba avui i atorga els premis Fundació Banc Sabadell

bonart barcelona - 23/04/13
Banner-300x250_1Nial nou-180x178

Avui, dia 23 d’abril es tanca la quarta edició d’Arts Libris 2013, Fira Internacional del Llibre i Edicions d’Art, Fotografia i Disseny que es va inaugurar el dia 20 a Arts Santa Mónica. La fira, fins ara, ha rebut 5.000 visitants i les previsions dels responsables estimen que es superaran amb escreix els 10.000 visitants de la passada edició. L’entrada avui serà lliure.


Ja s’han donat a conèixer els guanyadors dels premis Fundació Banc Sabadell-Arts Libris 2013 que premien l’excel·lència del llibre, les edicions d’art, fotografia i disseny, i que la Fundació Banc Sabadell adquireix. El jurat composat per América Sánchez (artista convidat a Arts Libris 2013), Miquel Molins de la Fundació Banc Sabadell), Inka Martí (escriptora i fotògrafa), Manuel Outumuro (fotògraf), Eugènia Serra (directora biblioteca de Catalunya), Vicenç Altaió (director d’Arts Santa Mònica), Josep Maria Civit (col·leccionista privat), Antonio Alcaraz (Universitat politècnica de València), Clara Plasència (Cap de publicacions del MACBA), Pilar Vélez (Directora de DHUB) i Juan Bufill (crític d’art i fotògraf ) ha atorgat aquests guardons: El llibre-objecte de Mar Arza presentat per la Galeria Cànem de Castelló; disseny de Ximena Pérez pel catàleg de Mar Arza, Incís a la col·lecció Incisos. Quaderns d’art, dones i Escriptura; Dibuixos de veu, de Perejaume, llibred’art editat per Murtra Edicions; el llibre de Labyrinth d’Albarrán-Cabrera, editat a la col·lecció de portfolis Valid Editions; Col·lecció Lubok de llibres d’artista, distribuïda per Círculo del Arte; Geometria còsmica creat i dissenyat per l’editorial Eldital’ull. El jurat també ha fet menció especial a Molí Paperer de Capellades, Llibreria Kowasa i la Fundació Pere Mitjans per a la inserció de discapacitats, tots ells presents a la fira, així com el catàleg d’Arts Libris 2013, dissenyat per Bildi.


A la imatge, el llibre-objecte de Mar Arza presentant per la Galeria Cànem, guanyador d'un premi de la Fundació Banc Sabadell.

Et poden
Interessar
...

Joan_Mateu_Banner