banner_aire_bonart_horitzontal

Exposicions

Primera “Trobada d’Art. De l’Empordà a Galícia” al castell de Benedormiens

bonart castell d'aro - 24/04/13

Les sales d’art del Castell de Benedormiens de Castell d’Aro acolliran, del 27 d’abril al 5 de maig, l’exposició Trobada d’Art. De l’Empordà a Galícia amb obres pictòriques de 10 artistes gallecs i 14 artistes empordanesos. Organitzada per la regidoria de cultura de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro, amb la col·laboració del Concello de Brion i de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró, la inauguració de la mostra serà el proper dissabte 27 d’abril a les 20 h amb la presència dels artistes i una conferència a càrrec de l’historiador i crític d’art Jaume Fàbrega. L’horari de visites, en entrada lliure i gratuïta, s’ha fixat els caps de setmana i festius d’11 a 13 h i de 17 a 20 h.

Trobada d’Art. De l’Empordà a Galícia, és una iniciativa que pretén mostrar l’art creat a les comarques de l’Empordà (Catalunya) i Amaía (Galícia), en un intercanvi cultural que portarà a Castell d’Aro una desena d’artistes gallecs amb la intenció de completar l’experiència l’any vinent al municipi de Brión (A Coruña) amb la presència llavors dels artistes empordanesos. Aquesta primera mostra programada a Castell d’Aro oferirà diverses activitats més enllà de l’exposició, com són la recepció oficial dels participants a l’ajuntament, la conferència a càrrec de Jaume Fàbrega el dia de la inauguració o la trobada dels artistes al Camí de Ronda de S’Agaró per prendre-hi apunts pictòrics del paisatge.

Els artistes presents a la Trobada d’Art són els gallecs Beatriz Ansede, María Xesús Díaz,María Manuela, Isabel Pintado, Chelo Rodríguez, Luis Romero, Xosé Vázquez Castro, Veiras Manteiga, Laureano Vidal i Xosé Vizoso; i els empordanesos; Eduard C. Jordà, Josep Cruañas, Antoni Federico, Jordi Gispert, José Guillen, Jaume Malaret, Josep Mistral, Navarro Vives, Roser Oduber, Patxè, Joan Raset, Vicente Romero, Alba Roqueta, i Isidre Vilaseca.

Aquesta mostra dóna continuïtat el cicle d’exposicions anual al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro iniciada amb Col·lectiva d’Art (fins al 21 d’abril) i que continua després de la Trobada d’Art aquesta primavera amb la mostra de composicions del 59è Concurs de fruits del camp, flors i plantes ornamentals en motiu de Sant Isidre Llaurador (del 17 al 20 de maig), i posteriorment la mostra de les propostes participants al 5è Concurs de Patchwork del municipi (del 25 de maig al 30 de juny). Tot seguit, de cares a l’estiu s’han programat les exposicions J.C Roca Sans. Projecte Ermóupoli(del 6 al  28 de juliol), Goya a Castell d’Aro (del 3 d’agost a l’11 de setembre), Emili Armengol, escultura (del 14 de setembre al 20 d’octubre); i abans de d’acabar l’any la Col·lectiva de fotografia: Carlos Casabona, Diego Espada, i Richard Vanderaa (del 26 d’octubre al 24 de novembre), i les diverses mostres simultànies de caràcter nadalenc (del 21 de desembre de 2013 al 12 de gener).

A la imatge, Jordi Gispert, una dels artistes participants a la trobada d'art.

 

SS_Bonart-180x180-OnlineLa-Galeria-201602-recurs

Et poden
Interessar
...

GC_Banner_TotArreu_Bonart_817x88