banner-elscatala-817x88px
La Galeria Aural presenta una exposició de Luis Gordillo

Exposicions

La Galeria Aural presenta una exposició de Luis Gordillo

bonart alacant - 25/04/13
Eude, genericLa-Galeria-201602-recurs

La Galeria Aural del carrer Labradores, 17 d'Alacant presenta una exposició de Luis Gordillo que es podrà visitar fins al 30 de juny del 2013.


Luis Gordillo és sens dubte un dels pintors més influents de l'art espanyol dels últims cinquanta anys i mereixedor dels més prestigiosos reconeixements rebuts com són Premi Velázquez (2007), Premi Nacional d'Arts Plàstiques (1981) o el Premi Nacional d'Art Gràfic (2012)

L'obra de Luis Gordillo es conforma en els anys seixanta recollint tres influències bàsiques: l'informalisme, l'art Pop i el geometrisme. Amb aquests elements, alguns contradictoris, configura un estil, ja propi, en els setanta que ha tingut una forta influència sobre artistes de les següents generacions.

Luis Gordillo ha estat sempre conscient, a partir dels anys cinquanta, de la situació de crisi de la pintura, posició que també adopta en la conformació del quadre com a camp de forces contradictòries. Luis Gordillo ha comptat amb la fotografia des dels anys setanta i posteriorment amb l'ordinador com a maquinària de dissecció i anàlisi del procés pictòric.

Et poden
Interessar
...

PERICO_PASTOR_Expo-maig